Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (55)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, policajná parťák-based akčná komédia z Francúzka v produkcii Netflixu. Bohužiaľ, vo všetkých indikátoroch (napr. humor, prípadne herecké výkony) sa jedná o podpriemernú vec. Rasistické poznámky/diskusie nie sú správne manažované. Omar Sy miestami má lepšie momenty, ale Laurent Lafitte so svojou hereckou hrou ma teraz nenašiel. Zbytočne nafúknutý film na 120 minútový runtime. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten scénář je jak vojetý brusle, takže nezbývá se než se soustředit na akci a vtipný dialogy, ale akci narušuje zběsilejší kamera, to je opravdu ulet, zrchylovat rychlou scénu, střihem , kdo tohle vymyslel, měl by za trest strávit noc s Putinem. A u Netflixu i tradičně problém se zbytečně přepápelnou stopáží. Já bych to zfouknul za 70 minut i se šukací scénou. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Od tohohle filmu jsem toho mnoho nečekal a přesně to jsem dostal. Odpočinkovou komedii, kde to hlavně táhne ústřední dvojice. Upřímně.. Kdo se na to podíval hlavně kvůli sympaťákovi Omaru Sy. ✋ Ovšem rozhodně jsem netušil, že tenhle film je sequel filmu z roku 2012. Děkuji, tenhle díl mi bohatě stačil. Ten film není sám o sobě špatný. Vtipy na mě celkem fungovaly a ústřední dvojice mezi sebou nějakou chemii měla. Co mi ovšem nesmírně vadilo, tak byly vizuální efekty, které byly do očí bijící a v druhé řadě také střih. Borec co to stříhal si asi taky něco šlehnul a potom to takhle vypadá - nepřehledná akce až to bolí. Sympatické mi přišly občasné explicitní scény ať už se jednalo o hlavní vraždu, nebo třeba zneškodnění několika nepřátel (kutululu hlavička). Jinak se však jedná o brutální francouzský průměr, který by klidně mohl být o půl hodiny kratší a všichni by byli spokojenější. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Louis Leterrier umí lépe, ale i tak mě to neurazilo. Jedničku jsem sice přeskočil, ale v pohodě se dá zorientovat. Omar Sy a Laurent Lafitte jsou fajn dvojka, párkrát jsem se zasmál a bavilo mě to i jako kriminálka ( hodně originální a šíleně nápaditá vražda!), akce je jen průměrná a zkrácení o půl hodiny by neuškodilo, ale určitě jsem se nenudil, mě tyhle francouzské věci baví. 6/10. ()

B0mb4st1c 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že to bude až takhle slabý. Příběh je velice jednoduchý a extrémě předvídatelný. Postavy klasicky stereotypní. Akčních scén mi přijde, že tam moc neni a ani nejsou nic světobornýho. Vtipný mi to nepřijde skoro vůbec. Jediný plus je tu Omar Sy, jinak asi nic. Zkouknout se to sice nechá, ale nestojí to za to. 4/10 ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama