Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kedy bolo, vtedy bolo, boli raz 80. roky. A v tých rokoch prekvital žáner, slasher zvaný. Ako roky plynuli, kúzlo opadávalo a na celé to žánrové kráľovstvo padla hmla zatratenia. Až neskôr, prišiel princ ( W.CRAVEN ) a kráľovstvo zachránil od nekonečnej chudoby. Slasher ako žáner, sa niekoľko krát zmietal sem a tam, ale stále vedel povstať. SEE NO EVIL je takým nejakým dôstojným zástupcom tohoto smeru a ponúka presne to pravé orechové. Aj keď to nerobí až tak dobre. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Do starého hotelu jsou povoláni trestanci a kriminálníci z místní věznice. Samozřejmě se snaží hned využít situace, ale brzy zjistí, že utéct nejde. A navíc tu řádí kdosi horší než oni, vrahoun se zálibou ve vytrhávání očí. Jasně, tady začíná klasická vyvražďovačka a nikdo se nemůže zachránit. nebo že by snad tentokrát přece jenom? Nesympatické postavy, hotel s tajnými chodbami a atmosféra jako při nočním zvracení na veřejných záchodcích. ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Parta teenagerů je sice skutečně na odstřel a pravděpodobně u vás nevzbudí největší sympatie, ale ruku na srdce, komu to vadí? Aspoň vám jich nebude líto, až je Glen Jacobs rozpáře, přetrhne, zmáčkne nebo roztrhá. A o to přeci jde - o poetickou vyvražďovačku a té se dočkáte. Kusy masa a hektolitry krve stříkají na tmavě zahalenou obrazovku a vy utíkáte spolu s dalšími obětmi schovat se do dalšího nelogického kouta. Takže nevidím důvod, proč nedat průměrné 3 hvězdičky, které si tenhle filmík zaslouží. Navíc si užijete pár vrcholně nechutných scének a i nějaké to pěkné nahé tělíčko se mihne šerem... ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasický slasher moderní doby,což se tedy už od začátku tímto směrem více než dost přibližovalo-parta mladých lidí,pár v pohodě,pár bastardů,jedno odlehlé místo se svojí historií,..což však od tuctových filmů tohoto směru má See No Evil navíc,to je neskutečné množství brilantních gore scén.Už hned první mi přiotevřela oči a od té doby jsem se velice příjemně a hlavně nad očekávání bavil.rozuzlení bylo teda velice trapné,ale to vám na konci celého toho masakru je uplně u prdelky...Po delší době americký výtvor,který není cover na straší klasiku a který má něco víc než ta záplava tuctových slaherů.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Pusťte mě dolů, prosím!!!" .... ,,Áááááááááá!" Slasher těžící z poetiky texaských masakrů, hor s očima a dalších špinavých vyvražďovaček o sběrateli očí. Když je máma magor, je pak syn magor dvojnásobný (nebo dcera, vzpomeneme-li si na Carrie). Tematicky tedy nic nového, ale musím po letech uznat (a zvedl jsem o jednu hvězdu), že místy je tenhle snímek fakt zábavný. Skvělá práce s hákem (nejlepší je asi zásek pod dolní čelist), vydloubávání očí, krmící se skupinka roztomilých hafanů či ohánění se sekerou zrátka rozesmějí. Švábi, špína, potkani, rez, prach. A taky se tu poměrně dost létá - děvčata létají, matka létá i Jacob létá. Jo, staré hotely mají své kouzlo! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)

Reklama

Reklama