Reklama

Reklama

Animatrix: Poslední let Osirise

  • USA The Animatrix: Final Flight of the Osiris (více)

Obsahy(1)

Jedna z povstaleckých lodí, križujúca posapokalyptický skutočný svet, je napadnutá strojmi. Jeden z jej členov sa musí čo najrýchlejšie napojiť do Matrixu a varovať posledné ľudské mesto - Sion... (Avathar)

Recenze (136)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Technicky nejdokonalejší epizoda "Animatrixu", která navíc velmi těsně souvisí s druhým dílem "Matrixu". Prožijte deset minut na palubě Osirise, bez jehož mise by měl Sion skutečně velké problémy...Akce se na vás valí od začátku do samého konce, dočkáte se neuvěřitelného šermířského souboje, útoku nepředstavitelného množství Sentinelů, i velmi citlivého a přitom krásného vyznání...A pak už přijde nevyhnutelné...P.S.: Jue je jednou z nejerotičtějších postav, které se kdy objevily na plátně. ()

tron 

všechny recenze uživatele

POSLEDNÝ LET OSIRISA je určený iba benevolentným fanúšikom trilógie MATRIX. Čo si o ňom myslia, to vidíme z vysokého hodnotenia, akým táto krátkometrážna snímka v miestnej internetovej databázy disponuje. Pre „normálnych“ divákov sa jedná maximálne tak o pár minút trvajúcu animovanú bojovú scénu. Je zaujímavá len tým, že bojujúce strany, žena a muž, postupne prichádzajú o jednotlivé časti odevu. Na posledný kúsok, pochopiteľne, zbabelo nedôjde. Wachowskích počítače dokážu filozoficky rozpitvať aj nezaviazané šnúrky na topánkach, animované gule urobiť nevedia. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

První příběh ze série Animatrixu. Skvělou animací ve stylu Final Fantasy diváka vrhne ihned do nejtvrdších bojů o záchranu posledního lidského města Sionu. Filmeček obsahuje všechno to, proč milujeme Matrix - jak vlastní prostředí Matrixu, tak i zbytky civilizace bojující o holý život se spoustou vymazlených mašinek. Dávám "jen" tři hvězdičky, protože kromě vlastní animace mne příběh moc nezaujal, resp. to co následovalo bylo o třídu výše... ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Iked sa to napohlad zda "len" ako graficka exibicia, ti, co svet Matrixu poznaju a obdivuju, vedia, ze The Final Flight of the Osiris je dalsim dolezitym clankom tohto universa. Vyzualna stranka je vsak predsalen to, co kazdemu hned udrie do oci. I teraz, po piatich rokoch od vydania, patri stale medzi absolutnu spicku. Velmi ma potesil jeden, pre niektorych mozno nepodstatny detail a to zbrane, ktorymi hlavny hrdina bojuju v treningovom doju. Su to japonska katana a cinsky mec - symboly toho, odkial Matrix cerpe inspiraciu. Hong Kongska akcia a japonsky Ghost in the shell... (9/10) ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Prvý diel rozmanitej a podmanivej zmesi krátkych filmov zo sveta Matrixu, nazvanej The Animatrix. Svojim duchom (vzhľadom, príbehom, atmosférou) je najbližšie k pôvodnému filmu, ide však skôr len o akúsi demonštráciu vtedajších schopností počítačovej grafiky, s veľmi bohatou akciou (pripomínajúcou PC hru) a slabším príbehom. Tak či onak, tie spomínané schopnosti sú vcelku pôsobivé, a tak sa na to veľmi dobre pozerá (parádne realisticky vykreslené prostredie). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama