Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to na mě působilo tak, že to někdo splácal na koleni během trošku delších potíží se zácpou a odpovídalo by tomu i chování snad všech postav, které mi připadaly jak po lobotomii. Na druhou stranu tím, že se to celé odehrává víceméně v reálném čase není  moc prostoru pro nějaká hluchá místa, Butlerovi podobné role sedí a co se Jaimie Alexander týče, tak tu bych nejspíš zachraňoval taky. Akce tak nějak odpovídá béčkovému pojetí a srandovní digitální výbuch spíš rozesměje, než znechutí. Ideální výplach. 55% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Manželka Has Fallen. Může ovlivnit Gerardovo násilnické běsnění, že tentokrát není vycvičený šéf ochranky, ale realiťák? Jistě, že ne.. Situaci se rozhodne řešit na vlastní, krví cizího potřísněnou pěst, padne několik přesných výstřelů a vidláckým kuchařům methu se odeberou nějaké michelinské hvězdy. Solidní akční thriller bez zbytečných překvapení, kterému lze vytknout jeden směšný digitální výbuch a Goodmanovu snahu natáhnout to na hodinu a půl včetně titulků, jak kdyby s tím chtěl jet na nějaký festival. Začíná to vypadat, že se Butler zařazuje do terapeutické skupiny pana Neesona, který natočí ještě tak dva tři akčňáky s kyslíkovou maskou po ruce a šmytec. Ten, kdo by nyní nepoklekl před Xerxem už taky kvůli bolestem kyčelních a kolenních kloubů, se zdá být odpovědným náhradníkem.. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po Copshopovi druhý nejslabší Butlerův film . Chlápek má se ženskou manželské problémy a jedou k jejich rodičům po cestě mu dochází benzin tak si odskočí na benzinku kde ji unesou. Bohužel na to jak je to krátké je to i průměrné Butler zde zmlátí jednoho chlápka zhruba tak do 40 minuty a na konci si zabojuje v drogovém doupěti kde zastřelí pouze 2 chlápky a jednoho zabije výbuch. Tohle je film někde tak na Novu a za půl hodiny si na to nevzpomenu. 40 procent ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další thriller o únosu manželky, plně zapadající do námětově stejných. A že jich už je.Takže nijak nepřekvapí, že se v ničem nejedná o nic originálního. Nepomůže tomu ani retrospektiva doplňující dění z minulosti. I to se stalo poněkud únavným, neboť se to poslední dobou používá nějak poměrně často. Takže co tu máme. Rozvádějící se manželé jedou autem k rodičům manželky, načež během zastávky na benzínové pumpě zmizí. No, a thrillerový nával všeho možného i nemožného může začít. Ta benzínová pumpa a mnohé další okolnosti skutečně nejvíce připomenou snímek Jonathana Mostowa „Únos“ (1997). Ano, Gerard Butler svou rolí plně zapadá do charakteru Kurta Russela. Buttler je taktéž matadorem akčních filmů a povětšinou i zajímavých, ale tento počin už prostě nemá šanci akční fanoušky oslovit. Snaha o akční švih a stále se vyvíjecího příběhu sice viditelná je, ale když je to všech až bolestně předvídatelné, čímž se i bohapusté napětí rozpadá už v základech, filmový zážitek se prostě chtě nechtě ubírá vniveč. Ale jo, akční scény jsou natočeny vcelku dobře a poměrně i v brutální ražení, ale když divák ví, co bude následovat, spíše z toho vyznívá akční vynucený tvůrčí marast nechtěného. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Žérárovi tentokrát sice nic nic neupadlo, ale zase se mu na pumpě ztratila brzy exmanželka a ačkoliv to nejdřív nahlásí na policii, nakonec mu to nedá a jak je jeho dobrým zvykem začne v místním vidlákově hledat na vlastní pěst. Last Seen Alive je standardní béčkový akčňák/thriller jehož sledováním divák neutrpí újmu, zároveň ho ale ničím neobohatí a pár hodin po shlédnutí nebude vědět že něco podobného viděl. Šedivějící Butler se nicméně snaží a táhne v s prstem v nose celý film.Trochu zamrzí absolutní nevyužitost mojí oblíbené Jaimie Alexander...40% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Když hlídka požádá Willa (Gerard Butler), aby vystoupil z vozidla, nemá zapnutý bezpečnostní pás, ale v dalším záběru z přední části vozidla je připoutaný. (Johnny.ARN)
  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)
  • Gerard Butler (Will Spann) vzal tento film jako zábavnou výzvu/experiment. Po celý film improvizoval. Tvůrci mu ukázali jen prvních deset stránek a dokonce i ty byly vyhozeny, jakmile byli na place. Film se natáčel 8 dní. (zrajda)

Reklama

Reklama