Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Že se bude jednat o vrstvení všech možných klišé by mi ani tak nevadilo. Nakonec s tím jsem počítal. Stejně jako s tím, že co do nějaké zápeltky to bude blbé až na půdu. Co jsem naopak čekal byla našláplá akce se sympatickou ústřední dvojicí ve středu dění a také nějaký ten důvod pro zasmání. No ale nedostal jsem ani to. Akce sice měla několik záblesků, ale jinak to byla sterilní přehlídka stokrát viděného. Evans s Anou de Armas můžou být sympatičtí až na půdu, ale za mě jim to tady nesedlo. nemám problém s obráceným gardem, kdy ona zachraňuje jeho, ale Evansovi ta role trouby, který drží pistoli jako prase kost, prostě nesedla. Možná je to i kvůli tomu, že ho člověk léta letoucí vída jako kostýmáka krosícího padouchy levou zadní. A nesedlo to ani jeho partnerce. Zatímco kupříkladu její kreace v posledním Bondovi byla lahůdková, tady jsem jí to nežral ani náhodou. No a ani vtipu tu moc nebylo. Sem tam se mi zvedl koutek, ale to je málo. No a ta camea.......já nevim. Mě z nich nejvíc potěšil Gorman v pro něj nezvyklé roli žoviálního taxikáře. Ale v jeho případě to možná ani cameo nebylo. Celkově zklamání. 35% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure pokoušející se mísit akční žánr s romantickou konverzační komedií. V rámci studijních důvodů si titul v archivu ponechám, protože některé nápady a segmenty jsou výborné, jiné naprosto prostoduché a hloupé, přitom to mohlo být mnohem více. Chris Evans po záporných rolí z Gray Mana a Knives Out ukazuje naprosto jinou polohu, která mě baví. Nemotorný vesnický balík Coleslaw, který je lehce posedlý svými dívkami mě fakt bavil Anna de Armas táhne film svým výkonem v akčních scénách. Pár konverzačních výměn a choreografií nadmíru povedených. Adrien Brody jako zlý, úlisný francouzský záporák navíc nemá chybu. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia s romatickou zápletkou rozhodne nie je ľahká disciplína a Ghosted je učebnicovým príkladom toho, ako veci nerobiť. Chémia medzi postavami nefunguje, tak nejako len existujú vedľa seba. Ana de Armas predvádza svoj doteraz najhorší herecký výkon a zároveň najnižší stupeň príťažlivosti. Nefunguje ani akcia, ktorú zráža nudná choreografia a veľmi často prítomné/neprehliadnuteľné zelené pozadie. V rámci spomínaného žánru odporúčam napríklad komédiu Vrahouni (2010). Za povinnú jazdu treba však považovať dva filmy. Akčnú komédiu s áčkovým rozpočtom, trojáčkovým režisérom a v tom čase najáčkovejším akčným hrdinom. Samozrejme mám na mysli Pravdivé lži (1994). No a tým druhým je do dnešného dňa neprekonaný kráľ žánru...chvíľa napätia...Honba za diamantem (1984). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa to hodnotí. Nie je to taká ukrutná nuda ako Red Notice a ani to nevyzerá tak hnusne ako Gray Man, ale na špiónske klasiky, ktorými sa to inšpirovalo (nech si každý doplní, čo má napozerané), sa to absolútne nechytá. Chémia medzi hercami funguje dobre pokiaľ na seba len hádžu pohľady, ale akonáhle otvoria hubu, tak vypúšťajú tie najväčšie sračky aké si viete predstaviť. Áno, pôsobí to tak nepríjemne grobiansky ako som napísal a zakaždým to zničí atmosféru. Dialógy sú katastrofa a trpel som celý film. Zápletka je tiež mizerná a všetci sa tam len honia za tajomným kufríkom. Cameo výstupy sú tiež podané mizerne tým jak si ich skoro všetky vyplytvajú behom krátkej chvíle. Jednu hviezdu dávam za nádhernú Anu a druhú za fragmenty akcie, ktorá je síce vo veľkom digitálne upravovaná, ale cítiť v nej reálny kaskadérsky základ, takže občasné fragmenty pôsobia ok. Hlavne som dnes videl digiomalovánku Antman 3, takže aj to málo nejakej reálnej akcie je v dnešnej dobe zázrak. 3/10. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Schválně jsem se nedíval na ukázky a nechtěl nic vědět, snad jen, že tam bude má oblíbená dvojice a nejspíš to bude akční. O to víc mě dokonale zmátl začátek, kdy jsem si  dost dlouho myslel, že jsem se spletl a vlastně koukám na čistou romantickou komedii ve stylu Before we go. Pak ovšem přišla akce a nemohu vyloženě souhlasit s tvrzením, že Evansovi s Aničkou chybí vzájemná chemie, ale více jsem věřil, že talentovaný režisér Dexter Fletcher více univerzálně zaujme kritické publikum a ohlasy nebudou tak chladné. Nestalo se tak, nejedná se o žádné veledílo, ale jako taková jednohubka na páteční večer na Apple tv+ proč ne. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama