Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, kdy už začne Chris zase hrát v dobrých filmech? Požaduji další Sunshine, hned. P.S.: Proč v projektu této velikosti nebyl rozpočet na realisticky vypadající paruku pro hlavní hrdinku? Kdejaký cosplayer převlečený za libovolnou fiktivní postavu by udělal přesvědčivější práci než tým filmařů snažící se nastajlovat Anu de Armas jako skutečnou ženu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre Anu de Armas nevhodná rola. Tá môže akurát tie kukadlá vystrkovať, alebo robiť predfajčiarku Ben Affleckovi, lebo ten aj tak utečie za Lopezovou, keďže má rád omietku, ale akonáhle sa Armas ocitne v polohe agentky a držiteľky silnej palnej zbrane, je tá poloha smiešna. Film sa chce podobať na niečo ako Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive, ale nie je dobre zrežírovaný a scenár napísal asi nejaký čínsky bot. Človek sa ale nemôže čudovať, že sa na takúto blbosť podarilo angažovať veľké mená. Tu to bola nevyhnutnosť. Ak máš zlý film, potrebuješ veľké mená. A ľudia už zaplatia. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si narovinu, že nikdo z nás od Ghosted určitě nečekal áčkovou CIA nadupanou akci typu Jack Ryan, ale všichni jsme si šli pro zábavnou love story, ženy pro sexy Kapitána Ameriku a chlapi pro úchvatnou Anu de Armas, na kterou se prostě kouká jedna báseň. Příběh není nic inovativního a ani rvačky nebo honičky nejsou nic úžasného, ale po zábavné stránce je to úplně vpohodě kousek a postavy jsou taktéž super a snadno si je divák oblíbí. Čekal jsem větší blbinu, ale výsledkem je neurážející jednohubka, která určitě nenudí - zkrátka úplně fajn oddechovka. A cameo Deadpoola, Winter Soldiera a Falcona potěšilo teda výborně!:D ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná záležitost, kde mě překvapivě bavil více romantický seznamovací úvod než to, co následuje potom. Postavy jsou sympatické, Anička je zkrátka boží, humor je spíš ucházející, ale nenudí to, hodně potěšily camea a akce je za mne PG-13 rutina, která neurazí nenadchne. Zkrátka film na relax, který ničím nevybočuje, ale nevadil mi. 5/10. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

V době, kdy stávkují scénáristi přichází na trh film, který vypadá, že vlastně ani žádný scénár nemá a někdo napsal žádost umělé inteligenci ve stylu "Vymysli mi film jako Pravdivé lži, jen prohoď hlavní role." No a tak se stalo a máme tu novou variaci na Pravdivé lži, jen bez toho funkčního humoru a místo nakorbeného Arnolda jako agenta je tu nakorbenej Evans jako jouda a zachraňovat ho musí sexice Ana de Armas, která by měla co nejrychleji začít pracovat na tom, aby se nezaškatulkovala jako herečka jednoho typu rolí. K tomu je tu ještě podivně chroptící Adrian Brody v jedné ze svých nejhorších rolí a dostaví se řada Evansových kámošů včetně všudypřítomného Ryana Reynoldse, který je pro spoustu lidí z nějakého důvodu stále ten mega cool týpek, který musí být úplně všude. A ne, ani akce to nezachrání. Spousta rádoby drsných zpomalovaček v digitálně ohyzdném prostředí opravdu nepředstavuje to pravé ořechové, kdy na vás dýchne ta syrová atmosféra bitek z dob minulých. Ghosted je tak neskutečně generickou záležitostí, kterou někdo pravděpodobně jeden den vymyslel, druhej den natočil a třetí den pustil ven. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama