Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jak potvrzují známá lidová rčení, „Někdo má rád holky, jiný zase v prdeli kaktus.“ nebo „Tisíc gejů, tisíc chutí.“, i toto veledílo, které moderní filmově teoretická nauka jednoznačně odborně definuje jako „genericky přitroublou mrdku“, si své nadšeně hýkající mentáldiváky, a to nejen mezi majiteli Ajfounů, dozajista najde. První polovina se odvíjí v duchu toho nejžluklejšího poševního šlemu Růžodržky Pilcherové, ano přesně à la „nenadálé citové vzplanutí životem zklamané, ovšem  stále píchatelné vdovy a nesmělého, dvoumetrově vysportovaného švédského jaderného fyzika na uhrančivém pozadí rakouských Alp“ a s kompletní sadou všech těch otylým hospodyňkám rosol i tlející makrelu rozechvívajících atributů, aby to nesnesitelně sáhodlouhé a pičoidně blábolivé chození po městě a ňoumovité, avšak veskrze úúúúděsně romantické!!! misionářské prcání pod prostěradlem ve druhé polovině vyvrcholilo ohňostrojem marnosti strojené akční debility a totální scénáristické plagiátorské retardace. Ke všemu tomu neštěstí těch pár profláklých xichtů, které evidentně měly tuto mentálně atrofovanou ubohost prodat, přehrává zuřivěji než Divadelní klubík při Ústavu pro léčbu neurodegenerativních a genetických poruch v Dementné nad Slintavou, protože režisér na to zjevně jebal. Tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „nevěnoval se tomu s náležitou péčí řádného hospodáře, patrně proto, že mu ten fekál beztak od počátku protékal mezi prsty“. A „scénáristé“ rozhodně nebyli jedinými příbuznými nebo seksuálními otroky někoho z vedení Eplu. Vrcholem angažované protekce je zde matka hlavního hrdiny, peklotyčně odporná, trapná a totálně prkenná bába, navíc s hlasem, který musí parádně plašit potkany. Inu, zase jednou jsem rád, že jsem se na tom nepodílel, protože mám normální solidní telefon, a nikoliv nekompatibilní předraženou plečku pro snobské instáčové debily, z jejíž nemravných až amorálních zisků pak manipulativní kokotporát oblažuje své slaboduché funoušky takovými sqosty! Nicméně disponuje to i pár klady! Například …………. Ne, teď vážně, pokud nemáte mezi ušima vyloženě totálně nasráno, je to naprosto VY-NI-KA-JÍ-CÍ popkulturní dávidlo a projímadlo, které rychle parádně uvolní nepříjemný tlak na žaludku i nakopne zlenivělou peristaltiku střev. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Dexteru Fletcherovi se podařilo natočit jednu z nejzábavnějších romantických akčních komedií za poslední dekádu, vlastně se dá říct od roku 2010, kdy do kin vtrhl snímek Zatím spolu, zatím živi s Tomem Cruisem a Cameron Diaz. Chemie mezi hlavními protagonisty funguje na výbornou, tak jako ve čtyřiaosmdesátém mezi Michaelem Douglasem a Kathleen Turner v legendární Honbě za diamantem, kterou Ghosted v lecčem připomíná. Divák dostane obdobně bláznivou a potrhlou romantickou podívanou, a pokud přistoupíte na hru, kterou Vám tvůrci s herci prezentují, budete se královsky bavit a s nostalgií zavzpomínáte na tvorbu osmdesátých let okořeněnou novodobými CGI efekty. Právě CGI efekty snímek paradoxně nejvíce srážejí a působí lehce rušivým dojmem. To je však jediná výhrada, kterou ke Ghosted mám, a takřka po celou stopáž filmu jsem se tak nějak „přitrouble“ usmíval, jak moc mi to sedlo. Moc bych si přál, aby takový pocit zažila i velká část z Vás, protože takových filmů, s tak kvalitní ústřední hereckou dvojicí, existuje opravdu miminum. A pokud v něčem lžu, tak je to jediná lež, ty ostatní jsou jen podlži té původní =D. Dokonalé! Silná 3,5 hvězda a doporučení všem, kteří mají rádi v recenzi zmíněné dva filmy. 👍 (22.04.2023) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa to hodnotí. Nie je to taká ukrutná nuda ako Red Notice a ani to nevyzerá tak hnusne ako Gray Man, ale na špiónske klasiky, ktorými sa to inšpirovalo (nech si každý doplní, čo má napozerané), sa to absolútne nechytá. Chémia medzi hercami funguje dobre pokiaľ na seba len hádžu pohľady, ale akonáhle otvoria hubu, tak vypúšťajú tie najväčšie sračky aké si viete predstaviť. Áno, pôsobí to tak nepríjemne grobiansky ako som napísal a zakaždým to zničí atmosféru. Dialógy sú katastrofa a trpel som celý film. Zápletka je tiež mizerná a všetci sa tam len honia za tajomným kufríkom. Cameo výstupy sú tiež podané mizerne tým jak si ich skoro všetky vyplytvajú behom krátkej chvíle. Jednu hviezdu dávam za nádhernú Anu a druhú za fragmenty akcie, ktorá je síce vo veľkom digitálne upravovaná, ale cítiť v nej reálny kaskadérsky základ, takže občasné fragmenty pôsobia ok. Hlavne som dnes videl digiomalovánku Antman 3, takže aj to málo nejakej reálnej akcie je v dnešnej dobe zázrak. 3/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovo sterilní má mnoho významů, jako například neplodný nebo jalový a přesně takový je Ghosted. Film, který jako by vznikl sám, bez lidského přičinění. Není zde nic, co by opravdu fungovalo. Chybí chemie mezi hlavním duem, Evans je trapný než vtipný, Armas pěkná ale prkenná. Akce nevýrazná a zabalená do příšerného CGI. A příběh ani nemluvě. Víme, že daná premisa fungovat může (Pravdivé lži, Pan a paní Smithovi) ale Fletcher buď není dobrý režisér, nebo si s danou látkou vůbec nevěděl rady. 30% ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně ješitný film, který se k divákům povýšeně obrací zády a naivně si myslí, že mu hvězdné obsazení automaticky zaručí úspěch. Historka o farmáři (Chris Evans), co potká záhadnou dívku (Ana de Armas), se kterou později zažije nevšední dobrodružství, zavání scenáristickou leností hned od prvních minut. I když na příběhové kostře pracovala scenáristická dvojice, nemůžete se během sledování zbavit dojmu, že byl příběh zpracován na zakázku formou nějaké naprogramované umělé inteligence. Nulová tvůrčí inspirace, jen sled prvoplánově působících algoritmů, jež každý dopředu prokoukne. Mix žánrů vůbec nedrží pohromadě, postavy jsou unavené a pomalu proplouvají hustým příběhovým balastem. I samotná akce je natočená nezáživně a smrdí sterilitou. Skoro jakoby se režisér Dexter Fletcher nudil už na place. Připočteme ještě skutečnost, že mezi ústřední hereckou dvojicí neexistuje prakticky žádná chemie, a máme tu jedno velké zklamání letošního roku. Ghosted je unavený, nudný, krajně nezáživný snímek, který si myslí, že solidní rozpočet a přítomnost slavných tváří zamaskuje jeho obsahovou prázdnotu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Washingtone (District of Columbia, USA). Scény v pohorí Khyber Pass boli natočené v Novom Mexiku. Natáčalo sa od februára do mája 2022. (Arsenal83)
  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama