Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (163)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez vzal (nejspíš svoje) oblíbené filmy, které se v dost bodech scházejí s mými oblíbenými filmy, hodil je všechny do mixéru a výsledkem zábavný film, který je prostě fajn. Možná je to tím, že stárnu, a jde mi u filmů právě o to, abych se bavila...tak Hypnotik splňuje zadání na 58283%. Sedla jsem si do kina a na hodinu a půl (! Jo, jenom!) vypnula a užívala si to. A přestože to je vážně krátký film, je tam pár momentů, kdy jsem se cítila trochu pozadu a musela film dobíhat, ale zvládla jsem to. Přestože se stále něco děje, šlo to doběhnout. Hlavně v druhé polovině, kde se film žánrově překlopí a už je to jenom bum, bum, bum a najednou je konec. Teda, konec... ? ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Což o to. Premisa příběhu je celkem zajímavá. Jenže Robert s celkem slušným obsazením natočil klopýtající filmek, ve kterém je celá řada podivně vyznívajících scének. A ty jsou opatřeny hodně podivnou hudbou. Ani bych nečekal, že ten film bude takhle nudnej. Škoda. Mohla to bejt jízda ve stylu Nesmrtelný. 40%. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez nakonec nenatočil něco kdovíjak ambiciózního a vychytralého, zároveň ovšem zapomněl na svou tvůrčí divokost a servíruje víceméně rutinní sci-fi thriller, který kdovíjak nezvládá pracovat s paranoiou ani tím diváka pořádně posadit na zadek. Pár světlých momentů a docela zajímavé rozuzlení zápletky nespraví dojem, že tu někdo krapet vůbec nevyužil potenciál…. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Takéto filmy, kde treba zapojiť aj šedu kôru mozgovú mám veľmi rád, aj keď v porovnaní s dokonalým Inception zaostáva scenáristicky aj vizuálne a hlavne Rodridguez nie je Nolan, aj keď sa ho snaží vykrádať. No ja som si to solídne užil aj tak a vôbec som to podľa tunajšieho hodnotenia nečakal. Preto sa prikláňam k vyššiemu hodnoteniu. 70% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Viděno v kině. Trailer na tento film mě docela zaujal, tak jsem nakonec na to vyrazil. Dle hodnocení to lidi asi moc nechytne, ale já se při sledování krásně bavil! Krátká stopáž nebyl problém, mělo to docela vysoké tempo, stále se něco dělo. Hlavu mi to ke konci trochu zamotávalo, ale byl jsem pozorný, a nakonec jsem žádnou otázku ke konci v hlavě neměl. Je pravda, že to mělo na konci hodně zvratů a tvářilo se to hodně chytře a komplikovaně, ale já jsem přesvědčen, že jsem vše podstatné pochopil. Sem tam se zastřílí, máme tu nějakou honičku a hlavně, že je to zábavné atd. Ben Affleck se do této role hodí, bavil mě a o to víc jsem si zde užil Williama Fichtnera a jeho démonické pohledy. Nezklamala ani sympatická Alice Braga. I co se týče hudby, tak to bylo takové dynamické, krásně ladící k svižnému dění ve filmu. Já nevím, mohlo to být třeba velkolepější, delší, ale to bych chtěl asi moc, já odcházel z kina naprosto spokojen! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie začalo v Austine v Texase 27. septembra 2021 a skončilo 19. novembra toho istého roku. (Arsenal83)
  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)
  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)

Reklama

Reklama