Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (281)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Jennifer nahou, přišlo mírné zklamání. Ta bohyně není tak úplně bohyně. Spíš je to bobr převlečený za bohyni. No jasně nevěřím, že v reálu tak má takový porost, ale ani prsa najsou tak dokonalé, jak by člověk čekal. Jo a k filmu, až na píseň v restauraci celkem průměrný snímek, který ale nad míru pobavil, takže musím hodnit kladně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetl anotaci, tak jsem se okamžitě zaradoval. Dočkal jsem se totiž přesně toho typického amerického komediálního koktejlu, který jsem dlouho neviděl. Přesně ten zábavný námět, který je komediální už z podstaty. Pak tedy záleží, jak to tvůrci zapracují. A musím říct, že zde se povedlo! A to i přesto, že jsem se toho tu dle zdejšího hodnocení trošku bál. Nakonec jsem ale vůbec nemusel. Jennifer Lawrence se ze sebe doslova vydala. A to i přesto, že tu pořád mluvíme o komedii. Asi pochopila, že na internetech se o ní dá nalézt úplně všechno a tak do toho dala úplně všechno. Doslova. Kdo uvidí, pochopí a bude ji mít ještě radši. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stupnitsky je známy ako jednotka stupidity, tu to našťastie úplne neprehnal, hoci sexualizácie tu bolo dosť a divím sa, že tak kvalitná herečka ako Lawrence sa dala nemyslím polohy komediálnej, to nevadí, ale napríklad do zbytočnej scénky, kde len ide o jej nahotu, no vtipná scénka to vôbec nie je. Asi marketing, veď za peniaze bobor nezhorí. Chémia medzi postavami ťažko uchopiteľná, pretože holobriadok na také ešte nedorástol a Jennifer by mala pozrieť späť do rodného listu a pochopiť, že na botox je ešte skoro. Inak sa niektoré scénky vydarili a iné boli nevkusné. Na Stupnitského ale aj tak ešte pozerateľné dielo o vykoľajených ľuďoch. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Co dělat s „odvážnou generační komedií“, jejíž zápletka už v samotném základu působí tak nepravděpodobně a z pohledu žánru šablonovitě? Nechat nahou Jennifer Lawrence svést menší bitku na pláži… Bráno s nutným odstupem, Nic ve zlým je neškodný snaživý snímek s několika dobrými postřehy o úzkostech, jež mohou vyplývat z přehnaně starostlivých rodičů, nebo obecně o nastupující vysokoškolské generaci, jejíž zájmy leží spíš na displeji než v posteli. Nakonec je fajn, že nám tvůrci necpou happyend jak z Prciček a oba sympatické protagonisty nechají smířlivě povzdechnout nad tím, že jejich rozdíly se musí respektovat, i když by se samozřejmě daly překonat. Poučení postav je správně cílené a jednoznačné (a očekávané), cesta k němu někdy vtipná, někdy lehce trapná a většinou snesitelně připitomělá. V situaci toho hňupa bych ale v 19 určitě být chtěl, morální poučení by do rána vyklidilo pozice. 60 % ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu příjemný film. Nepůsobí hloupě a ani neunaví nějakým klišé, přitom jsem se u mnoha dialogů zasmál a ani texty na city mě nepřišli nějak slabé nebo umělé, takže v současné kino nabídce určitě fresh bijáček, navíc Jennifer je sexy a umí hrát což je fajn kombinace, kterou oceníš zejména tehdy když je na ní postavenej film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Jennifer Lawrence musela byť dva dni úplne nahá pri natáčaní scény bitky na pláži, a to aj pred očami celého filmového štábu. (Muel)
  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)

Reklama

Reklama