Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Partička maršálů si zasloužila víc pozornosti, než měli v Uprchlíkovi, což je fajn. Co už není tak fajn, tak ta podezřelá podobnost - falešné obvinění, převoz vězňů, pokus o útěk a následná nehoda, očištění jména, odvážnej skok z budovy na vlak (jak odvážnej skok z přehrady). Zajímavé bylo, že Wesley Snipes nebyl obyčejnej občan, ale postupně zjištujeme jeho roli v nějaké konspiraci a taky dlouho nevíme, jestli není opravdu hajzl, protože se s tím moc nesere. Bohužel když se pak objevil v převleku s parukou, kterou jakoby ukradl Vincentu Vegovi, zůstal jsem na něj v šoku hledět, chch. Přesto mě to ale docela bavilo... je to takovej průměrnej akční snímek. Možná bych se nezlobil i za další pokračování, ale přežiju i bez něj. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Solídny thriller, ktorého hlavným handicapom je absencia tak výrazného hlavného hrdinu, akým bol Harrison Ford v jeho predchodcovi The Fugitive. Ale je tu až tak potrebný, keď sa do sítosti namlsáme prďáckych agentov z teamu Tommyho Lee Jonesa? Žiadna hitparáda, ale nenudil som sa ani sekundu. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Jelikož mě už originál neoslnil, nepřijde mi tenhle spin-off až tak špatný. V popředí se tu ocitá Sam Gerard-výborný Tommy Lee Jones, takže až tak nevadí, že nový uprchlík-profík nevzbuzuje ani zdaleka tolik sympatií jako ten starý-obyčejný člověk. Sice tomu chybí nějaká zapamatovatelnější akční scéna, ale je to dost hektické, aby se člověk většinu času nenudil a osvěžuje to i zápletka s tajnou službou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veľmi dobrý thriller s Jonesovou typickou rolou naháňača zločincov a strážcu zákona. Neuveriteľné, ako mu to prischlo. A dokonca i Snipesovi rola veľmi dobre sadla, pritom pri pohľade späť to bol viac kriminálnik než herec. Film sa dá samozrejme silne porovnať s Utečencom, trocha za ním nestíha, ale stále dosť dobré na zážitok, ktorý nenudí ani chvíľu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad typické pokračovanie, ktoré kopíruje koncept jednotky, len vo väčšom merítku. Ale príbeh tentoraz vôbec nefunguje. A aj postava Tommy Lee Jonesa je tentoraz prekvapivo nudná. Snipes je pre zmenu nevýrazný a zloduch pozor boiler s Dawneyho syndrómom ma sklamal. Kopíruje sa aj v akcii, ktorá je kvalitne prevedená. Holt, stará škola, ale je jej málo, aby to zachránilo tento nefunkčný akčný thriller od nudy.  3/10. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

Reklama

Reklama