Reklama

Reklama

Včelař

  • USA The Beekeeper (více)
Trailer 1

VOD (1)

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů. (Arigato)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (224)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Stathamovky jsem svého času nakoukával fakt důkladně a jsem rád, že se do nich Jason postupně vrací. Beekeeper je skutečně esencí všemožných klišé z žánrovek let osmdesátých a ačkoliv těchhle akčňáků stále vidím poměrně dost, již dlouho jsem neměl tak silný pocit, že ty věci, které Statham s naprosto vážnou tváří vykládá, jsou takové šílené až lobotomické nesmysly, že jsem z toho facepalmoval každých pět minut. Nicméně o tom to samozřejmě není, jde o to aby Statham natrhl zadek co nejvíce lotrům a to mu samozřejmě stále věrohodně jde a David Ayer se zas dočká jednoho menšího úspěchu v kinech, ačkoliv rozhodně ne toho kritického. Pro fanoušky žánru však dobrý tip. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Adam si žije pokľudným životom a prenajíma si stodolu a pole od postaršej ženy, na ktorých chová včely. Až do chvíle, kým sa dotyčná dáma nestane terčom kyber útoku a nevybielia jej všetky účty čo je privedie k nepopulárnemu riešeniu - samovražde. Firmička, ktorá to má na svedomí netuší koho tým nasrdila a tak sa začína postupný prechod úľom až k eliminácií kráľovnej. Herecké obsadenie: Jason v akčnej rovine je jednoducho klasa. Dobre sa na neho pozerá a vôbec nevyzerá na svoj vek. Prevedenie: Neviem čo stojí za tak nízkym hodnotením ale mne sa film náramne páčil. Mal hlavu a pätu a opieral sa o skutočnosť existencie elitného tímu na úrovni, ktorú nedosahuje ani Navy Seals. Vyvražďovanie v štýle John Wick je na úrovni a snaží sa vyťažiť maximum z tohto žánru. Pokračovanie by ma normálne potešilo, poprípade niečo z tohto univerza. Pocity: Keďže nemáte nijaké očakávania tak vás tento film môže iba prekvapiť a to sa presne stalo v mojom prípade. Bavil som sa a to je pre mňa podstatné. Nemalo to nijakú emočnú hĺbku ale tú som v tomto prípade ani nehľadal. Pridaná hodnota: Akčná vyvražďovačka s Včelím mužom. 80% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stačí jedna uhynulá včelka prostřednictvím phishingových pučmeloudů a Včelař Statham jim stoupajíc po hierarchické pyramidě ukáže, jaká je cena medu.. Mám tě rád, Jasone, a budu k tobě upřímný, i kdybych ti musel kvůli tomu utrhnout horní knoflíček na košili. Tahle kolosální pitomost o nesmrtelném chovateli hmyzu má stěží hodnotu dvou voštin. Nezlobím se ale na tebe. Nemůžeš za to, že Kurt Wimmer je trubec.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jasně že to je jednoduché, přímočaré, naivní a fantastické, páč akční filmy se Stathamem takové jsou. Kdyby šli všichni po první ráně k zemi, jako v reálu, tak by měl film deset minut. Je to připomínka zlatých osmdesátých let, kdy akční žánr kraloval. A já si občas moc rád dám film, kde hrdina je superman, anžto mně už poslední dobou lezou na nervy rádoby realistické snímky, kde než se hrdina domůže spravedlnosti, dostane desetkrát přes hubu. A svět, i ten náš, by občas takového včelaře potřeboval. Ten Augiášův chlév je nejen poslední dobou hodně zanesený... Báječně jsem se u toho odreagoval a těžko říci, která akční scéna byla nejlepší. Pokud je v jednoduchosti krása, pak možná ta na mostě. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se hrubě nevydařilo. Stathama jsem si v jeho akčních rolích zamiloval, ale vězte, že rozhodnutím nezhlédnout "Včelaře" určitě neprohloupíte. Jsem v tomto žánru ochoten dělat ústupky, přece jen se příběh často staví na vedlejší kolej, ale co je moc, to je už příliš. David Ayer v posledních letech režijně stagnuje...K pozitivům....Statham to v rámci možností táhne, charismatu má stále na rozdávání, i ty souboje 1v1 mu docela věříte, zejména pak musím vypíchnout závěrečné zúčtování s jedním záporákem. Tak skvěle choreograficky natočený souboj jsem dlouho neviděl. Za to jednoznačně palec nahoru...Ale jinak...Docela bída a utrpení. Ostatní herecké obsazení nemá moc co nabídnout (i taková ikona jako Irons se trápí...ale nedivím se..ty repliky jsou místy hrůzostrašné). Zápletka napsaná jako hochem v první třídě. Absolutní zmar. A k tomu všemu jako třešnička na dortu ten scénáristicky odfláknutý závěr. Prosím...Dvojku fakt ne....Jedině s pořádným zlepšením. Za mě si Beekeeper odnáší 4/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (29)

  • V jedné scéně je vidět telefonující zástupce ředitele FBI Prigg (Don Gilet). V následující scéně již netelefonuje, ale jeho odraz v zrcadle ukazuje, že ano. (Johnny.ARN)
  • Film mal pôvodne debutovať na streamovacích platformách. To sa však zmenilo v októbri 2023, keď šéfovia štúdií MGM/Amazon zistili, že začiatkom roka 2024 nebudú v kinách uvedené žiadne akčné filmy. (m.a.t.o.)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama