Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie a taky proto, že jako malé dítě, jsem chtěl být taky jedním ze strážců vesmíru. :-) A který malý kluk ne? Tenkrát to strašně frčelo, zdejšímu odpadovému hodnocení se divím. Každý raději dá odpad, než aby měl vlastní názor a náhodou se před ostatními neztrapnil...no jo musí se jít přece s davem...ubohost... ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Každý v mém přibližném věku si na těchto sexy latexových postavičkách ulítával a kdo říká že né, tak morfuje dodneška. Původnímu seriálu jsem proto musel dát už z dětské nostalgie plných 5 hvězd, ikdyž z dnešního pohledu jde o nekoukatelnou krávovinu. Od filmu jsem proto očekával něco podobného, ale v konečném důsledku mě bavil ještě míň, než leckterá 30ti minutová epizoda. Hned prvním a oku viditelným velkým zklamáním je absence tří hlavních herců ( červený, žlutý a černý strážce ), kteří se do filmu nemohli dostat kvůli smlouvám upsaným už k zmíněnému seriálu. Pak je to spousta keců o ničem na úkor soubojům, kterých je opravdu minimum a popravdě to byly hlavně ony, kvůli kterým jsme každý víkend brzy ráno žhavili ovladače našich televizorů. Efekty mě překvapily, protože to vůbec nebylo tak hrozné, jak se všude povídá a můžu vám říct, že jsem viděl už daleko horší práci i v leckterých novějších filmech. Scénář jak jsem už nakousl mě zklamal, protože byl hloupý, veskrze nudný, ale dětem v tehdejší době se to mohlo líbit, to nepopírám. Já mám však tu nevýhodu, že se mi tehdy tento film nepodařilo zhlédnout a dnes už mám na celou věc trochu jiné úhly pohledů. I tak tomu dám dvě hvězdy, protože kostým do kterého oblékli Gabriellu Fitzpatrickovou v roli bojovnice Dulcy, je neuvěřitelně rajcovní dodneška ;)) ()

Reklama

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

choze 

všechny recenze uživatele

MIGHTY MORPHIN´ POWER RANGERS! U zrodu fenoménu morfujících teenagerů stál japonský seriál s všeříkajícím názvem "Kyôryû sentai Juurenjâ" (1992) (Dinosaur Team Beast Ranger). Toho se zmocnil americký televizní producent s neamerickým jménem Haim Saban, vystříhal z něj bojové scény, přitočil k nim omáčku s americkými herci a prodal to pod názvem "MIGHTY MORPHIN´POWER RANGERS" (1993) dětskému programu Fox Kids, který s tím slavil obrovský úspěch. Ten vyústil v celkem 15 seriálových řad a dva celovečerní filmy, POWER RANGERS: FILM (oproti seriálu s komplet původními akčními scénami) a TURBO: A POWER RANGERS MOVIE. A teď k filmu samotnému. Podívejte, nikdo nemůže tvrdit, že má rád MORTAL KOMBAT a nemít přitom rád i POWER RANGERS: FILM. Bože, vždyť to je tak nepopsatelně nádherně blboučké, plné barvičkami hrajících gumových kostýmů a masek, krásně laciných triků, soubojů a comb, nechtěně komické i opravdu vtipné a hlavně se tu pořád něco děje! Výjevy adrenalinových sportů se střídají s mortalkombatovskými souboji a ve finále nastupuje bitva monstrrobotů v ulicích města, vrcholící soubojem dvou monstrrobotů ve vesmíru, kdy hodný robot pošle zlého kopnutím mezi nohy do dráhy komety a ta ho rozmašíruje! WTF! (tenhle konec je v mém osobním top tenu nejlepších filmových konců všech dob) Michaele Bayi, jdi se s TRANSFORMERS pořádně hluboko zahrabat! Když přihodím dobrého záporáka a spoře oděnou amazonku z cizí planety (a ani Amy Jo Johnson není k zahození), ale odečtu nespočet dementních infantilních komických postaviček, na ty nadšené 4 hvězdy se dostanu. "PANE, NEVIDĚL JSTE TU NĚJAKOU MORFOLOGICKOU BYTOST?" Trivia: Aby měl představitel Ivana Slize fialový i jazyk, musel pít černorybízový džus, držet ho pak v puse a vyplivnout těsně před každým záběrem. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Onehdá som tomu filmu dal 3 hviezdy. Videl som ho ako asi 14-ročný a celkom sa mi páčil. Na to dobu fajn efekty a bitky. No. Teraz je 9 rokov after a TV Markíza tuto hrozu zaradila do svojho sobotného dopoludnajšieho programu. A čo Vám budem hovoriť, premáhal som sa ako sviňa, aby som to dopozeral aspoň do polovice. Trapas, trapas a zase len trapas. Nudné, trapné a lacné. Práve o tu jednu hviezdičku lepšie ako seriál. Urečené pre vekovú kategóriu 15-. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)
  • Poslední film ve kterém si zahrála Julia Cortez. (Pumiiix)
  • Když se Dulcea (Gabrielle Fitzpatrick) zeptá Adama (Johnny Yong Bosch), co se děje, odpoví: „Jsem žába.“ Bosch později přiznal, že přepsal větu ve scénáři a naléhal na režiséra, aby použili upravenou větu, protože cítil, že žába je pro jeho postavu nešťastným výběrem. (HellFire)

Reklama

Reklama