Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý losangeleský drogový dealer se snaží napravit, ale minulost a vztahy s podsvětím mu zajistí místo v hledáčku protidrogové policie, mexických agentů i mexických drogových kartelů. (Filmbox)

Recenze (107)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak nudný film jsem už dlouho neviděl. Herecká trojice mě nalákala, ale zůstala krutě nevyužita. Film se nepříliš osvědčenému režisérovi Townemu zcela rozpadl pod rukama a z děje nejsem schopný popsat ani jednu jedinou minutu. Vlastně ani nevím, o co ve filmu pořádně šlo. Ano, snad jedině Michelle Pfeiffer a její půvaby měly dopad na moji smyslovou soustavu, ale jinak bída a utrpení. V tom filmu se za 111. minut, co trval, nestalo absolutně nic zajímavého, a když to tak vezmu, nedělo se tam vůbec nic. Silně pochybuji, že ho, co do nudnosti, ještě někdy něco překoná. Zůstává pro mě záhadou, co v takto slabě pojatém filmu, pohledávala mimořádně silná herecká sestava. Mimochodem, na tu dobu celkem slušný finanční rozpočet není na filmu vůbec znát. Místo slibovaného akčního nátěru jen kupa keců. Po takové ukázkové nudě se od stejného režiséra chystám na romantické drama "Zeptej se prachu". Dám mu ještě šanci. 20% ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že Gibson hraje len to, čo potrebuje a čo má hrať. Russell mi lezie na nervy, je z neho ulízaný blbec, ktorý serie život všetkým. Pfeiffer je naopak až výnimočne dobrá, vďaka nej je celý film niečo viac ako je. Avšak pripadalo mi to celé zabrzdené. Herecké obsadenie predznamenáva nadpriemerný snímok, no aj na základe ostatných hodnotení som očakával niečo lepšie. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Přátelství Maca a Nicka má od narození pevné základy. Problémem by mohlo být, že oběma se rozbuší srdce, rozzáří úsměv a snad i lehce nadzvihne přední část kalhot v blízkosti stejné dámy. Jenže ani krásná Jo Ann opravdové přátele nikdy nerozdělí - na rozdíl od drog. Mac s drogami obchoduje ve velkém a náplní Nickovy detektivní práce je obsazovat volné pokoje v San Quentinu zatčenými dealery. Tímto způsobem byly rozdány karty, se kterými až směšně mladé tváře Gibsona a Russella zahrály solidní partii. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Převážně konverzační thriller vezoucí se na poklidné bázi příběhu plného strnulých tezí kolem překupnictví drog a jedné romance. Spojení těchto dvou témat bylo zpracováno s povděkem k samotnému ději což možná vede i k poněkud nesmělému pohledu na danou věc. Místy se tempo vleče, takže to občas vede k nudnosti a nezájmu. Zkrátka to postrádá určitou invenci, vizi, a dynamiku. Scénář však není napsán zrovna nejhůř. Své opodstatněné kouzlo námětu příběh má a herečtí velikáni tomu dodali vše co mohli. Snímek leckoho nenadchne ale to už je takový úděl. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pomalá, nepřehledná, velmi zmatená a rádoby prosluněná (asi tak tři záběry) podívaná, jejíž nažloutlé filtry si zapamatujete daleko více než ploché a naprosto nevýrazné herce. Potenciál obrovský, avšak proměnit se ho nepodařilo ani z desetiny. Pfeiffer hraje obyčejnou děvku a Gibson s Russellem jsou jako kamarádi naprosto nevěrohodní a ploší. Raul Julia rovněž svým štěkem neohromí a děj plný zmatků a nepřehlednosti postav je kapitola sama pro sebe. Film který jsem sháněl několik let v domnění, že půjde o strhující letní a hlavně inteligentní pecku, která člověka rozloží příjemným osmdesátkovým nádechem a záběry na západ slunce. Bohužel je to jaksi jinak. Zklamání nehorázné. Tahle kriminálka nemá nic co nabídnout. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Úloha Nicka bola ponúknutá Patovi Rileymu, ktorý v tom čase pôsobil ako tréner Los Angeles Lakers. Keď ju odmietol, producent Thom Mount ihneď kontaktoval Kurta Russella. (m.a.t.o.)
  • Agenta  Maguire (J.T. Walsh) nosí hodinky značky Rolex Submariner a detektív Nicholas (Kurt Russell) nosí hodinky značky Rolex Datejust. (dyfur)

Reklama

Reklama