Reklama

Reklama

Vetřelec: Romulus

  • USA Alien: Romulus (více)
Trailer 2

Vetřelec: Romulus navrací fenomenálně úspěšnou franšízu zpět k jejím kultovním kořenům, přičemž představuje zajímavé a neokoukané nové tváře. Při prohledávání opuštěné vesmírné stanice se skupina mladých kolonizátorů setká s nejneúprosnější a nejsmrtonosnější formou života ve vesmíru. A v hlubokém vesmíru nikdo neslyší jejich křik. (Falcon)

(více)

Diskuze

tron

tron (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Aha. Zachytil som foto, na ktorej bolo niečo, čo pripomínalo exteriér baru zo základne Hadley. Tak asi som niečo blbo pochopil.

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

tron

Odletí z Thedusu na Solomons, kolonie se jmenuje Jackson's Star ( odtamtud vezlo Nostromo náklad rudy )

na příspěvěk reagoval tron

tron

tron (hodnocení, recenze)

Jedna infantilná otázka. Čiže oni odletia z Hadley na LV-426/Acherone?

na příspěvěk reagoval SsgtJira

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Dej s tim Davidkem uz pokoj. Uchylne to chci. Realne, ne! At uz doprdele nekdo konecne uzavre dvere pred rypakem toho arogantniho dementa z UK. Nechci ho uz nikdy nikde, videti. Krom bonusu u Br. Tam holt nemam na vyber. Aby se takova kreatura zase ochomejtala kolem Cizince? Ne! Tisickrate, ne! Alien romulus. Producer Ridley Scott. Uz pri te predstave, se mi chce, zvraceti. 🤢🤮

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

PKD

Decentně.. 🤧😁 

No a mimochodem tenhle typ "airlock" byl v Sulacu a tuším i v Betty..

 

Já ti furt premejšlím, jak tam zakomponujou toho Davida.. ten song z traileru mi furt zní v uších a tón toho hlasu je stejný jako Davida v Covenantu...

že se uploadnul Ash do fuckingMUTHUR to je jasný asi každýmu ( protože kánon ), ale já si říkám jestli se do toho MUTHUR9000, nebo jejího syntetického bráchy nenavrtal skrze ten čip náš baddass David.. a ten Andy nakonec nebude taky sviňák.. ☠️

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Fajn. Takze to beru tak, ze me chce Alvarez zniciti. Dyk ty fotky... To je Isolation jak z praku! Esli nedoda brutal Aliena s dosud nej A hrou vsech dob co se tyce inspiracky, tak uz fakt nevim. 

na příspěvěk reagoval SsgtJira

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

Ydrosten

jop, pry je tam takovych záběru vice, ze si reknes takovy to kurva to je bozi, jakto ze to jeste nikoho nenapadlo.. a mela by tam byt nejaka scena s alienem, ktera odkourila spoustu lidi a rekli WOW neco jako kdyz se tenkrat ukazal alien nebo predator kdyz sundal masku 😀 jsem na to fakt natesenej snad vic nez na deadpoola tvle a to jsem deadpool fanboy

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

luka4615

V naší kotlině bych se hodně divil a spíše si myslím, že si o tom můžeme nechat jen zdát, ale kdyby na to nějakou čirou náhodou došlo, tak bych se vůbec nezlobil.

na příspěvěk reagoval Eodeon

Uživatel SsgtJira smazal svůj příspěvek.

MoziMedve

MoziMedve (hodnocení, recenze)

Kratký záběr na kuklu ve které roste Chestbuster na dospělého Xenomorpha co zmiňovali v recenzích z předběžných promítání mi nápadně něco připomíná. Vidím že v návrhu nových aspektů životního cyklu se drželi původní myšlenek H.R. Gigera a tlačí na symboliku znásilnění se silnou sexuální symbolikou. Když jsem o scéně kuklou četl, tak mě ani náhodou nenapadlo, že poleze z frndy, ale nepřekvapuje mě to 😅

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

28.05.2024

Detektiv s výrazným jižanským přízvukem, Benoit Blanc, se vrací řešit nový podivuhodný případ... svůj zatím nejnebezpečnější. Jak už bylo dříve avizováno, z chválené detektivky Na nože režiséra Riana… (více)

Nový Predátor našel staronového režiséra

Nový Predátor našel staronového režiséra

10.02.2024

Když v létě roku 2022 dorazilo na streamovací služby Hulu a Disney+ akční sci-fi Predátor: Kořist v režii Dana Trachtenberga (Ulice Cloverfield 10), zaznamenal tento nejnovější příspěvek do… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Reklama

Reklama