Reklama

Reklama

Infiesto

  • Španělsko Infiesto
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V chaotické době pandemie pátrají dva detektivové po únoscích mladé ženy a odhalí přitom, že celý případ je součástí ďábelského plánu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Rádoby temná kriminálka s tuctovou zápletkou, zasazená do období pandemie, což bylo něco nového, ale příběh je slabý a nijak nezáživný. Zápletka je přímočará a celkem rychle plyne. Co mě ale bolelo, jsou ty policejní postupy, to bylo těžké zaškolit těch pár policistů, nebo mají ve španělsku takhle debilní postupy při zásahu a vyšetřování ? 35% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Určite veľmi dobrá hudba a malo to svoju atmosféru. Takú ponurú, špinavú. Príbeh však zlyhal, čistá magorina, zmystifikovaná, ale bez ambície diváka vtiahnuť do niečoho väčšieho. V podstate sa film môže odvysielať niekde na RTVS o 20.00 medzi francúzskymi kriminálkami, na ktoré každý rýchlo zabudne. Hlavne, že tu riešili úplne zbytočné nejaký covid, rúška, núdzové stavy a pomaly koniec sveta, hoci to s dejom absolútne nič nemalo. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Komorní, čistě televizní kriminálka, jejíž největší předností je jednoznačně příjemně temná atmosféra. Herci jsou spíše průměrní, nikdo mě nijak zvlášť nezaujal, s příběhem jsem spokojený tak nějak napůl. Zasazení do covidové doby pomáhá utvářet jistou depresivní náladu, nicméně mi přišlo, že se tím zbytečně odváděla pozornost od hlavní dějové linky, která by si zasloužila trochu větší péči, minimálně v oblasti logiky a poutavosti. Hodina a půl vcelku rychle uteče, závěr mi přišel slabší, řemeslná stránka je na poměrně dobré úrovni, televizní formát je však více než zřejmý. Do večerního programu komerční televize takřka ideální záležitost. 5/10. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

SKvělá kriminálka, inspirovaná trošku Temňákem- Líbila se mě covidová dějová podlinka, hudba, městečko, atsmoféra vše nastolovalo deprisivní náladu jak stehno. Asi by bylo lepší z toho udělat seriálek, aby vše nebylo tak honem, honem a mohla právě atmosféra i pátraní v dodě covid lockdownů pořádně vyniknout. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení na poli kriminálek. Španělská jednohubka, která zbytečně vnucuje ten kamerový filtr šedi, ale budiž. Patrání si užijeme po celou dobu, vrah se těžko tipne a na to přijde i nečekané věc ke konci, kterou jsem fakt nečekal. Nevím proč je film rozdělen na dny při Covidu, protože tomu takovou extra váhu moc nedodávají, ač se tak děje, ale větší motiv a vliv to fakt nemá. Poslední scéna úplně zbytečná a dost blbá. Ostatní drží dost dobře, hlavní duo ok a jelikož zas těchto lepších pátracích kousků moc není, přihodíme do kotle. 75% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu je skutočným miestom: Infiesto je malé banícke mesto patriace do samosprávy Piloña v Astúrskom kniežatstve (na severozápade Španielska). Nachádza sa asi 39 km od Ovieda a má 2400 obyvateľov. (Arsenal83)
  • Při přestřelce u poustevny používá bratr otčíma oběti československou útočnou pušku vz. 58 P. (Viacslav)
  • Zhruba ve 45. minutě filmu se v záběru objeví traktor československé výroby Zetor. Podnik na výrobu traktorů vznikl po 2. světové válce jako součást Zbrojovky Brno. (BrianStorker)

Reklama

Reklama