Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak říct rodině, že jste nemocní? Zpráva o Filipově rakovině otřese celým jeho okolím. Navíc v situaci, kdy jeho máma Jarka vyhodí tátu Mirka z domu, protože má oprávněný dojem, že zanedbává ji i jejich manželství. Filip se snaží žít jako dřív a kombinuje radioterapii se studiem a sportem. S tím ale nepočítá nikdo. A nejméně jeho tělo. (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, natočené je to skutečně profesionálně, ale některé scény jdou podle mne mimo realitu a jiné scény jsou pořád strašně nečeské. A fakt manželka, která zná svého manžela tolik let, nepochopí, že ta dlaždice je pro ni do prčic pocta? Ano, sice z jeho pohledu, ale je to pocta. Kdyby byla ta ženská co k čemu, ocení manželovu snahu a tohle shovívavě přejde. A to ragby mě taky dere a zajímalo by mě, kdo je trénoval doposavad. ()

OtokPag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filipova rodina je “extratřída”. Fotr vůl, matka kráva a ségra sice čumí jak tele, ale je aspoň citlivá. Ještě, že má opravdové kámoše ragbisty. V nemocnici bylo od prvního okamžiku jasné, že ho na stáži “sežerou” ambiciózní “kolegové”. Už se míň šuká a víc řeší diagnóza, tak by to mohlo oslovit i prudérnější část diváků ČT1. Určitě dávám 5 “šišek” 🏉🏉🏉🏉🏉 ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda se zabývá tématem jak přijmou nemoc známí a rodina. Zpracováno (kamera, střih, hudba) opět na jedničku s hvězdičkou. Akorát mám místy problém s prvky telenovely - některé scény působily trošku lacině (debata při žehlení). Jinak se jedná o skvěle provedený seriál a ty promluvy na konci  každého dílu od skutečných pacientů jsou skvělé a emotivní a vždy celou epizodu podtrhnou. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle se sice kupodivu nesouložilo, ale obávám se, že si hlavní hrdina vybral jen oddechový čas. Jinak je hodně předvídatelné, kam postavy směřují, a humor je založený na spoustě klišé, protože je zkrátka vykonstruovaný. Ale dívat se na to dá, I když atraktivní téma je zpracováno dost povrchně a přehráváním se to kompenzovat nedá. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule si sotva pamatoval křest svého synovce, protože zpráva o rakovině s člověkem jednoduše zatřese, teď se pokusí zkombinovat léčbu se studiem i sportem. Bohužel u toho ve velkém asistují ti dva: ano, rodiče. Chápu, že jejich linie „kam se poděl náš vztah“ má představovat jisté odlehčení těžkému tématu, ale jejich kroky prostě nefungují, jejich postavy jednoduše nejsou z masa a kostí a jejich inteligence nenasvědčuje tomu, že společně vybudovali prosperující firmu. A pozor, chyba není v hercích, ale ve scénáři. Nechybí nejotřepanější příběhová klišé i snaha být za každou cenu (obrazově) cool a fresh. Ale rád se podívám i příště. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama