Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Bob Hightower (Nikolaj Coster-Waldau) bere věci do vlastních rukou a snaží se proniknout do ďábelského kultu, aby zachránil svou unesenou dceru a pomstil vraždu své ženy. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

POMO 

všechny recenze uživatele

Maika Monroe jako jediná drží jakž takž pohromadě toto ne příliš funkční drama o hledání unesené dcery / thriller o souboji smrtelníků s bandou pošahaných grázlů / nečekanou romanci dvou duševních ztroskotanců. Emocionálně i napětím nepříliš funkční film s komicky nesedící brutalitou a neúspěšnou snahou šokovat excentrickými záporáky. Z nich Karl Glusman jediný dobře hraje a vyznívá efektně. A Jamie Foxx ve vedlejší roli překvapivý. Jinak zde není moc o co stát, dialogy plují po povrchu, režie je rozháraná a hlavní postava Nikolaja Coster-Waldaua mdlá. ()

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Trailer sľuboval 96 hodin a 8 MM v jednom. Pecka. Nie, neskutočná pič*vina, ktorá mala tú drzosť, že trvala cez dve hodiny. Otec sa rozhodne hľadať svoju unesenú dcéru, ktorú má vo svojej moci satanistický gang vyžívajúci sa v zabíjaní a znásilňovaní. Povedali by ste si, že fotr bude pociťovať neustály časový pres, pretože doslova každá stratená hodina znamená mučenie dcérenky, alebo urezávanie jej hlavinky. Ne ne, otecko roka má času viac než dosť, žiadny stres. Do p*če, čo to tetovanie polovice trupu? To vážne? Ultra rýchlo potetovaný? A to by si akože každý nevšimol, že to má všetko čerstvé a nezahojené? Koho tým akože mal ochcat? A bolo mu to vôbec v rámci nasledujúceho deja k niečomu? Drsnačka Case, tak tá bola drsná asi ako českí raperi v bouráku z požičovne. Satanistický gang bola banda čurákov, ktorí si mysleli, že keď majú počmárané ksichty, tak si z nich každý cvrkne. Finále bolo povestnou čerešničkou. Toto bolo akčné céčko lízajúce déčkom. Tam logika pácha sebevraždu v každom druhom zásobníku. Aby toho všetkého nebolo málo, tak nám scenáristi nadelili dvojité rozuzlenie u ktorého matrixovská brokovnica definitívne potvrdila dojmy patriace do odpadových dier. Nechcená paródia drsnosti, v ktorej totálne nefungujú reakcie postáv. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

překvapivě pozvolna plynoucí drama/thriller o policajtovi, který se rozhodne na vlastní pěst infiltrovat gang/kult zodpovědný za únos jeho dcery a vraždu bývalé manželky. Nick Cassavetes se zjevil po devíti letech a přišel se slušným kouskem, který by ale potřeboval trochu poladit tempo. Obsazení je jinak velmi slušné, technická stránka také a v jádru béčkový příběh taky není úplně špatný. Na jedn podívání ok...60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

(uncut verze, 156minut) Nejdivnější béčková jízda za posledních hodně hodně měsíců, vzdáleně mi občas připomínající kousky jako třeba Blood and Concrete, Natural Born Killers, Perdita Durango nebo nový Mad Max. Je to brakové, fantasmagorické, afektované, dekadentní, praštěné, nelogické, nesmyslné, bizarní, brutální, krvavé... Je to přesně můj šálek bijáku. Že to vzala Majka chápu, na podobné role má vizáž, ale že Nikolaj... Prapodivná ústřední dvojka. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hutný Revenge Flick s High Intensity of Gore and Violence!! God is a Bullet je kurevsky syrový, nepříjemný, brutální, depresivní Krimi/Thriller s nádechem 80´s thrillerů, který se zažere pod kůži a i přes "béčkovější" příběh opravdu zaujme. Režisér má k dispozici dva slušné herce. Nicolaj Coster Waldau, zde hraje policistu, kterému satanistický kult zabije manželku a unese dceru ( úvodní Home Invasion je fakt intenzivní), který s pomocí Maiky Monroe ( bývalá členka kultu) se budou snažit dceru zachránit, ale to nepůjde bez hromady mrtvol. Film má sice delší stopáž 150 minut, ale je prošpikovaný násilím skrz na skrz, že mě držel neustále v pozoru a to se mi líbilo. Hraje zde slušná hudba, záporáci jsou opravdu slizští, nepříjemní a creepy. Potetované individua, ze kterých jde opravdu strach a hrůza a jsou hodně nekompromisní i vůči vlastním lidem. Atmosféra je bezútěšná, špinavá a temná od samotného úvodu až po konec a překvapila mě i chemie mezi Monroe a Waldau, která v závěru dokáže vyvolat i emoce. Nejlepší je samozřejmě finále, kde si Waldau zahraje na Ramba a je to fakt šílený MASAKR, kde bodycount snad ani nespočítám. Gore je tu fakt hodně a potěší praktické efekty ( urvaná čelist, rozstřílení obličeje, ustřelené palice a končetiny brokovnicí- to byla vyloženě nádhera). Milovník násilí a temných špinavých Thrillerů, kde figuruje zvrácený satanistický Kult by si měl přijít na své. Podobné žánrovky mi fakt chybí. 8/10. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V tomto filme Ethan Suplee hrá človeka, ktorý je v kulte, no aj v realite Ethan Suplee patrí do skutočného kultu - je scientológom. (Arsenal83)
  • The New York Times dali filmu negatívnu recenziu, keď napísali: "Ale mizogýnia hrozivo sadistických darebákov filmu je len jedným nevkusným vláknom v tejto špinavej ságe o záchrane a pomste." (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v Mexico City v máji 2021 a skončilo v Novom Mexiku v auguste 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama