Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

kareen 

všechny recenze uživatele

Tohle tedy nebyl moc příjemný film na sledování. SPOILER: Kdybych věděla, že je to spíš snímek o krutých praktikách mafiánského úchyláka, víc než klasická krimoška, asi bych do toho nešla. Přeci jen to není můj šálek kávy. I tak bych hodnotila lépe, přeci jen jsou Poláci v těchto atmosférických kriminálkách skvělí a nejinak je tomu tady. Ty tři hvězdičky si u mě vysloužil až ten závěrečný zvrat, který byl podle mě předvídatelný, zbytečný a jen ubral filmu na kvalitě ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Poláci jsou králové přehánění, ale minimálně v rámci Evropy i filmové atraktivity- přesně vědí, jaký ingredience z těch jejich bijáků udělají nadstandardní podívanou. Všechny prostředky světí tenhle účel a za mě jim to tentokrát určitě vyšlo. Dokonalá horrorová pohádka pro velký děti, který jsou ochotný uvěřit. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, poľská krimi, s moderným poňatím, no najmä spracovaním, obohatená o herecké osadenstvo, ktoré samotný snímok ťahá nahor. Miestami človek môže nadobudnúť dojem, že už presne vie, kam to celé speje a kto je začo zodpovedný, no zdanie môže klamať. Dal by som aj štvrtú, ktorá by bola zrejme zaslúžená, no podaktoré scenáristické vsuvky, zbytočne naznačili to, čo divák vedieť nemusel. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Už se mi nejednou stalo, že mě polští filmaři zklamali; došlo k tomu hlavně proto, že mám vůči nim velká očekávání. Polsko je sice naším sousedem, ale srovnání naší a polské filmové tvorby u mě vyznívá tak, jako bychom byli na různých kontinentech. Jasně, i v zemi pana Wolodyjowského se točí stupidní romantické komedie, jenže vedle nich natočili zachránci Vídně řadu kvalitních krimi thrillerů, což se u nás příliš (spíše vůbec) nedaří. Pravda, tentokrát i mě, starého otrlíka, poněkud zaskočila míra vyobrazené brutality, ale zas na druhou stranu život není pohádka ani komiks od Marvela, že jo. Když holt někoho vezmete přes hlavu sekerou nebo tupým předmětem, musíte počítat s tím, že výsledek nebude pěkný na pohled. Zjemnělý estét by tak mohl mít se snímkem docela vážné problémy, ale realita je taková, že dokud budou existovat lidé, kteří rádi provádějí jiným lidem ohavnosti, měli bychom si všichni na podobné záběry zvyknout, protože zákony jsou k takovým zmrdům krajně vstřícné. Zjevně nejen u nás. No, já jsem si tuhle drsnou exkurzi do Trojměstí opravdu užil, i když k pátému kousku přece jen ještě něco chybělo. / Poučení: Nějakou dobu asi nikomu neřeknu, že je hlava otevřená. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Na Netflix slušná krimi s nesmyslnou nálepkou krutonásilnického nedokoukatelného filmu. Asi reklama, protože to by s popcornem a kofolou dala i kdejaká návsová babka od Trošky. Poláci umějí víc šlápnout do hnusu. Igeliťák přes hlavu, popřípadě vteřinová práce na krkavici, pytlík fetu, úchylák, vše v každém druhém filmu. O všem ostatním si jen povídali. 70%. Závěr: doporučuji. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • V čase 01:34:16 je prsten příliš velký na to, aby přesně seděl na prst mladé ženy. (Johnny.ARN)
  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama