Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Jestliže jste četli třeba Arnoldovu autobiografii, asi už vám to přijde jako opakující se příběh, nicméně Arnold je "bigger than life" a jeho charisma se nese skrze vše, co dělá, definice amerického snu, pořád kráčet výš. Větší cíle. Jeho neuvěřitelná soutěživá nátura. Tématicky rozdělený dokument (Kulturistika / Film / Politika) předhazuje klíčové momenty. I přesto se spíš těším na Arnoldovu novou knihu víc, než na tohle. Docela mě pobavila i ta zmínka o tom, že na "mentální problémy není čas, myslím si, že lidi, co se s tím trápí jen zkrátka nemají dostatek aktivity" (což je podobná filozofie, s jakou se s tím vypořádal Tyson Fury), myslím si, že o tom i hodně má být i Arnoldova nová kniha "Stay busy, be useful". Co je zajímavé je fakt, že Arnold nemusel nic ze svých úspěchů dělat, protože byl finančně nezávislý už od sedmdesátých let. Je to zajímavé z hlediska přehodnocení, kdy mít vše, veliké, hodně... a končíte na chajdě v horách, v rakousko-americkém stylu, reflektujete nad životem, nad nevěrou, nad rodinou, úspěchy i neúspěchy, životním přítelem, jakým byl Arnoldovi Frank Columbu; někomu to vše přijde jako nabubřelé chvástání, ale i kdyby bylo, je tam i spousta pravd, ze kterých se dá poučit, jak kráčet kupředu, jak přemýšlet. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Oslavný třídílný dokument o jednom sympaťákovi, který rád pracoval a uměl se prodat. Netflix jen klouže po povrchu a i přesto, že nějakou tu kontroverzi nabídne má tam Arnolda, který to shrne větou. "Posral jsem to, ale teď už s tím nedokážu nic udělat. Jde se do práce." Všechno je show a tak trochu šméčko. Přesto by bylo fajn vidět komplexnější dokument. Delší, peprnější co jde víc do hloubky. Takhle jen Arnold prodává Arnolda. Nemají ale kluci z Netflixu nějaké vystřižené scény? ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Mám s tím stejný problém jako asi každý. Část o kulturistice je suverénně nejlíp natočená a nejlépe sestříhaná. Filmová část je s přehledem nejzajímavější, ovšem braná strašlivě v poklusu, a pasáž o politice je rozháraná a trochu utahaná. Lepší než podívat se na film, je přečíst si Arnieho paměti Total Recall. Tenhle dokument je jejich zhuštěnou verzí. Ne tak pohlcující, ne tak vyčerpávající a ne tak výmluvný. Ale hýbe se to a mluví to, což bude pro dost lidí plus. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zhuštění životopisu Total Recall do tříhodinového seriálu. Pro Arnieho fanoušky příjemné pokoukání, kde je Arnold podán jako ten pravý a bezchybný Američan a kostlivci ve skříni se prakticky neřeší.  Trochu egoistické ale pro nekritické obdivovatele (kam patřím i já a díky Arnoldovi mám spoustu krásných vzpomínek na dětství) naprosto ideální. Pro odpůrce odpudivé až zdraví škodlivé. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Kdo se někdy zajímal o kulturistiku, pro toho je první díl této minisérie pouhá rekapitulace něčeho, co si už někde přečetl, nebo viděl v Pumping Iron. Pokud se takový člověk trochu víc zajímal i o akční filmy, nejspíš ho nenadchne ani druhá epizoda. Ani tady totiž mnoho nových, nikdy nezveřejněných informací nenajdete. Skalní fanoušek Arnolda se tedy něčeho nového dočká až v posledním díle. Ovšem je otázka, jak moc zajímavý mu Arnie Američan - politik, bude připadat. Za mě jde o dost zbytečný počin ...i když mi je Arnold sympatický a uznávám, že by jeho život vystačil na pět celovečeráků, tohle bylo příliš instantní a jaksi neodvážné. Dozvídáme se jak lze s pomocí vůle a vytrvalosti dosáhnout vytyčených cílů....tedy, pokud jste sobec a jdete přes mrtvoly. Chybí vyjádření jeho ženy, dětí... abychom se dozvěděli nejenom to, že byl ambiciózní dříč, ale také jestli byl dobrý člověk. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno