Reklama

Reklama

Naposledy dětmi

  • Itálie L'ultima volta che siamo stati bambini
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se stanou svědky smrti kamaráda, se skupina tří mladých lidí vydá na záchrannou misi. (HBO Max)

Videa (4)

Trailer

Recenze (9)

kareen 

všechny recenze uživatele

Je docela osvěžující, že se najde film, který se z tohoto tíživého tématu nesnaží vydolovat močopudné melodrama, ale naopak úsměvnou a laskavou komedii o dětském přátelství, s příměsí italského léta. Bavila mě linie s dětským putováním i ta s putováním vojáka a jeptišky, která zas měla nádech romantické komedie. Velkou devizou snímku byly herecké výkony, především ty dětské, a i typově se mi děcka moc zamlouvala. Samozřejmě došlo i na tragickou stránku věci, ale ta měla nenásilný charakter a pochybuji, že u toho někdo uronil jedinou slzu. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film se naprosto nehorázně snaží brnkat na city diváků. Příběh je těžko uvěřitelný, ale svým způsobem líbivý. Když chce někdo ztvárnit nějakou dobu, musí naddimenzovat charaktery postav, jinak to asi ve filmu udělat nejde. Zahrané je to dobře, hlavně dětští herci excelují. Natočené pěkně, bez artových vylomenin, podle mě zasloužených 60 %. ()

Reklama

rigby 

všechny recenze uživatele

Příjemný dětský film, ve kterém všechno navzdory době volně plyne. Dětské oči přece jen vnímají i válečnou realitu jinýma očima a autoři je podpořili, takže vlastně všichni jsou v podstatě hodní a všechno dobře dopadne. Až na ten konec, který je tak trochu ránou pod pás, ale plně odpovídá názvu filmu. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi, keď sa vážna téma natočí s nadhľadom a humorom, ale tu to bola miestami fraška (talianski vojaci) a aj to putovanie či detí, alebo dospelej dvojice bola občas nuda. Škoda, lebo miestami to malo veľmi dobré momenty. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama