Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (254)

Morien 

všechny recenze uživatele

Film nejvíc funguje jako němá groteska, takže ideálně odstranit všechny mluvící pasáže a potom se jenom bavit štěněcím pohledem Jeta Liho. Kdyby slečnu hrála opravdová charismatická herečka, možná by se dalo o tom mluvení smlouvat, ale takhle zatím ne. A zbožňuji ten finální souboj se zabijáckými dvojčaty. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film mého Mládí! Nesmělý JET Li začne nekompromisně zabíjet všechny hajzly na 200 Čínských způsobů, kteří mu vejdou do cesty! Byl v nesprávný čas na nesprávném Místě! Tohle je vynikající AKční řezba, plná Kurev, Drogových dealerů, podvodníků, zkorumpované Policie.. Veškerý Hnus shromážděný v jednom filmu !! ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Luc Besson a Jet Li neskôr znova spojili sily, aby natočili film Utrhnutý z reťaze, no ich starší film - Bozk draka, ma bavil viac. Jet Li je tu skutočne fantastický a akčná stránka a predovšetkým finále je brilantné. Príbeh nestrhne, ale ani nenudí, Bridget Fonda taktiež dobre sekundovala Jetovi. Radosť pozerať na tie kopanice. 75% - 4* ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zápasí se tam a střílí. Film má jednu nespornou přednost - všechno běží rychle a svižně, divák je neustále konfrontován s novými rvačkami, honičkami, situacemi. Kdo má rád akční filmy s prvky bojových sportů, tak má, co chtěl. Kdo očekává od filmu také něco jiného, bude se nudit. Naštěstí poločas rozpadu paměťových clusterů "nabitých" zmíněnými zážitkem je velmi krátký. U mě se, například, měří na hodiny. Mám to ale štěstí... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Polibek draka je vytvořenej jenom kvůli akci, to je jasný, hned a ani se na to nemusim koukat, příběh je fakt neskutečně ohranej a lehce předvídatelnej, myslim, že nedá moc práce domyslet si jak se bude vyvíjet skoro celej až do konce ale o ten tady přece nejde, pro Jeta Li tohle bohatě stačí, ostatní už zařídí on a pár borců, který může seřezat, možná tady na muj vkus přece jenom trošku svoje soupeře šetří a to hlavně ze začátku, ale na to aby to nenudilo to bohatě stačí a druhá polovina už je jedna velká akce, jen závěrečnej "souboj" mi přišel spíš směšnej, protože mi to připomělo seriál Xena, ale špatně udělanej rozhodně nebyl Nakonec je to nadprůměr, ale ten příběh je fakt hrůza ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Poslední natáčecí scéna byla rvačka s plnou tělocvičnou karatistů. (adams89)
  • Režisér Chris Nahon musel bojové scény mezi Jetem Li a Cyrilem Raffaellim zpomalit, protože jejich pohyby byly pro kameru příliš rychlé. (D3VIL)
  • Richardova želva ve skutečnosti patří jednomu z členů štábu. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno