Reklama

Reklama

What You Wish For

Trailer

Obsahy(1)

Šéfkuchař, který má problémy s hazardem, utíká do latinskoamerické vily, kde na sebe vezme identitu jiného muže. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

John80 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu bol zaujímavý , chlapík príde z UK kde mal problémy  za svojím kamarátom na dovolenku do vily ,kde zistí jeho pravý zámer až do dňa kamarátovej tragédie, následne sa začne vydávať pod jeho identitou prevezme jeho Job , ktorý je založený na varení ale nie na hocijakom, čo zistí časom ,keď do hry vstupuje policajt hľadajúci svojho synovca , film mi mierne pripomínal snímok Menu ale nieje to vôbec tak ,pretože je to povedal by som viac brutalnejsie, napätie nechýba , skôr je to Psychologický Thriller 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Psychologický, hutný, znepokojivý konverzační Thriller, který přišel odnikud a patří k milým překvápkům podobně jak Last stop in Yuma county.O filmu se toho bohužel moc řict nedá, protože už ve 20 minutě příjde zajímavý zvrat, který se kupí dalšími zvraty a potěší, že se z toho zvrtne jeden z mých nejoblíbenějších "hororových"námětů. Menší nápovědu však dám a jde o takovou menší variaci na nedávnou pecku The Menu.FIlm těží především z tajemné a znepokojivé atmosféry, slušného scénáře a zajímavé lokace. Výborný byl chytrý detektiv! Škoda, že se to více v závěru nevyhrotí, protože se k tomu lehce vybízelo ( kdyby se to zvrtlo ve Slasher, tak bych možná uvažoval i o maximálním hodnocení). Samozřejmě, že je to také trochu socially relevant Satira.Nic nezjišťovat a neváhat, je to dobrý !!   75% ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Začátek se nese v mysteriozním duchu, kdy se bez většího vysvětlování sejdou dva starý známý. Pak se však něco přihodí a hlavní aktér využije daný situace, aby si vyřešil svoje finanční problémy předstíránim, že je někym jinym. Od tý chvíle se pomalejc plynoucí a místama trochu nudnej biják začne rozjíždět v parádní thrillerovou podivanou, ve který hlavní roli hrajou trefný dialogy a nechybí napětí, funkční atmosféra nebo zábava díky černohumornýmu pojetí (postavu detektiva scénáristi využili na maximum). Hlavní postava je pak taková zábavně nejednoznačná. Na jednu stranu s danou situací morálně zápasí, ale na druhou si uvědomuje, že to vlastně neni finančně vůbec marná příležitost. Nečekaný překvapení, který i přes svoje komornější pojetí (úsporná výprava nebo casting) nabízí příjemnou žánrovou podivanou. Za námět, černej humor a skvělej poměr cena / výkon dávám čtvrtou jistou hvězdu. ()

Hexx 

všechny recenze uživatele

Nu, tak toto mi přikovalo k židli jako přikurtovanými železy, chystající mě mučit v pozdním středověku. Začíná to odlehčeně, postupem času se dostaneme do psycho-atmosféry, kterou by pro svou hustotu nenakrájel ani Rákosníček. Naprostý extrémní filmařský počin ve svém oboru, byť podobných snímků jsem vlastně ani neviděl, a tak tu máme ještě blahoslavení za zvrácenou originalitu. A já totiž originální "gastro-porna", stejně jako v The Menu, prostě miluju! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě byl nenápadně skrytý klenot, u kterého bych se sama zcela určitě nepozastavila. Ani trailer mě nijak neohromil, ale ono je kolikrát lepší nechat se překvapit. A tady se s těmi překvapeními roztrhl pytel a postupem stopáže vás tady stále hituje nějaká další vtipná situace. A ano, říkám vtipná, protože zdejší pouhý žánr thrilleru je tentokrát úplně mimo mísu a u žádného thrilleru jsem se hodně dlouho takhle nezasmála. Postava šéfkuchaře v podání Nicka Stahla je pro mě za poslední dobu asi ta nejzapamatovatelnější a nejvtipnější, a to toho hereckého výkonu zas tolik předvést nemusel. Vše vězí pouze v jeho flegmatickém výrazu a přístupu k bizarním situacím, ve kterých se ocitá. Scénář za mě funguje naprosto na jedničku, je nepředvídatelný, osvěžující, jak by řekla mladší generace totálně random. Příběh také nabízí spoustu silných a osobitých vedlejších postav a nechápu, jak si mě takhle malý skromný snímek tak jednoznačně získal do své hrsti. Hodně jsem uvažovala nad pátou hvězdou a za mě je to film jako stvořený pro festivalová plátna. Možná někdy doženu Tomnayův minulý snímek/debut a nadále ho určitě budu sledovat, protože tohle je přesně ten humor, který já hledám. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama