Reklama

Reklama

Nikdo tě nezachrání

  • USA No One Will Save You (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikdo tě nezachrání je film o talentované mladé ženě Brynn, jež se vzdálila své komunitě. Osamělá žena plná naděje nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak vyruší ji podivné zvuky pocházející od vetřelců z jiné planety. Následuje akční utkání Brynn s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost a zároveň ji nutí čelit vlastní minulosti. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (203)

Sludger 

všechny recenze uživatele

Film má originálne spracovanie – je skoro úplne nemý, až na pár pošepkaných slov, a tým pádom všetko ostalo na mimike herečky Kaitlyn Dever. A tá to zvládla znamenite. Horor vie vybudovať slušnú atmosféru, pracuje s výbornými kompozíciami obrazu a hlavne odvádza excelentnú prácu s kamerou. A v neposlednom rade sa vie slušne rozbehnúť až do adrenalínovej jazdy. S týmito aspektami som spokojný, ale... …musím povedať, že ma film sklamal. Hlavnou vadou je, že z pokrokových mimozemšťanov urobili úplných hlupákov – ovládali telekinézu, no miesto toho, aby zastavili obeť, hádzali po nej nábytok; nezmyselne spomaľovali a zrýchľovali pohyb, aby sa obeť mohla skryť, alebo boli takí nemotorní, že sa zasekli do auta. A čo je ešte najhoršie, film mi ako celok nedával zmysel. Strašne škrípal a vôbec nedržal myšlienku pokope. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto nečekaná hororová sci-fi pecka, která mě po velkou část stopáže fest napínala a děsila jako už žádný horor dlouho ne, aby ke konci co do tempa mírně zaškobrtla, ale nakonec mě stejně dostala mrazivě znepokojivou finální pointou. Tím a celkovým pohráváním si s klišé žánru film trochu připomíná podvratné kousky od Peeleho, ale tohle mi sedlo výrazně víc než třeba nedávný Nope. Parádní emzáci, tempo, co nenechává vydechnout, miloučká Kaitlyn Dever a celkově hezký vizuál, který nepotřebuje z nutnosti ušetřit prachy věci zbytečně schovávat. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem dostal doporučení a příště si budu dvakrát rozmýšlet, jestli takovéhle doporučení si brát. Bezeslovný film o kterém naštěstí lze napsat mnoho. Film na nic nečeká a hned v první dvaceti minutách načrtne o co půjde. Hned mě vlastně trkne do očí, že host v době je až moc dlouho. Respektive ta scéna působí příliš dlouze a vlastně a návštěvník i velmi brzo odhalen. Co film připraví pak? Rozvýjení hlavní postavy a druhou návštevu doma. Nebudu lhát už od té první půl hodiny jsem se hodně nudil. Posledních dvacet minut jsem se opravdu přemáhal abych film dokoukal. Od ostatních komentářů si beru, že film je dlouhý a nudný s nesympatickou herečkou. Já bych řekl dlouhý a nudný. Herečka mi nevadí, naopak mi přišla v pohodě. Problém je v nulovém napětí, scénáři a ještě horším konci, který mi leda způsobil facepalm. PS: Díky moc za titulky. (35 %) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Po vraždě prvního emzáka jsem tušil, že to půjde do sraček a světě div se, opravdu šlo. Pár originálních prvků by se našlo (němý film, akčnější prvky boje s emzáky), ale vše zastínila absence hlubší atmosféry, odpudivé CGI a nezajímavá hlavní postava. Být tam lépe vybudovaný napětí, praktičtější kostýmy emzáků a neúplná debilita všech zúčastněných, bylo by to alespoň o hvězdu lepší. Takhle je to jen podprůměrný Béčko, jehož finále je horší jak nejhorší díl Akt-X. Mulder by s nima vyjebal jinak. 2* a.k.a 25% ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Tichšie ako Tiché miesto! Úžasne a kreatívne nakrútený horor s klasickými mimozenšťanmi, ktorí dostali poriadny upgrade. Aj napriek svojmu oldschool vzhľadu, ale vďaka novým schopnostiam a technologiam pôsobili viac ako desivo., a dali mojim nervom poriadne zabrať. Horor skoro bez jediného slova okamžite od začiatku hlavne atmosférou ničil moje očakávania a dostal som hororové prekvapenie roka!!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V celom filme zaznie v origináli len 8 slov. (Arsenal83)
  • První okamžik oficiálního dialogu nastane až v čase 01:09:05. (Lajty)
  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v New Orleans od apríla do júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama