Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebelové se připravují na bitvu proti nemilosrdné armádě Mateřského světa a přitom mezi nimi vznikají pevná pouta a rodí se noví hrdinové i budoucí legendy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (249)

gumolit 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že prvá časť Rebel Moon bola hrozná, ale druhá časť doslova pristúpila k nemožnému! Vezmite milióny dolárov v rozpočte, najmite najlepších umelcov so špeciálnymi efektmi, skvelých hercov a začnite natáčať „film“ s tým najviac nedomysleným, nesúrodým, nelogickým a otrasným tempom „príbehu“, aký si možno predstaviť! Som  fanúšik Star Wars vôbec a po prečítaní Rebel Moon mal to byť pôvodne projekt Star Wars, myslel som si, že toto bude aspoň trochu pozerateľné. Naozaj som chcel mať rád tieto dva filmy! Ale toto bolo to najlenivejší, nezmyselný „scenár“, aké som kedy v živote videl! Málokedy sa mi stáva, že doslova NENÁVIDÍM film, ale tento do tejto kategórie rozhodne patrí! Prečo? Pretože ten film je BRAK! Urážlivé, pretože sú tu skvelí scenáristi aj filmári, ktorí majú cenu zlata, ale „Hollywood“ namiesto toho neustále dáva milióny na tento brak Zacka Snydera, aby chrlil jedno svinstvo za druhým! Tento film je výsmech všetkým sci-fi filmom a podotýkam že žiadny skutočný fanúšik tohto žánru nemôže tento snímok oceniť. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

I po ne úplně dobrém prvním díle sem zůstal jedním z asi pěti Snyderových fanoušků a velmi opatrně sem doufal že si dvojkou napraví pošramocenou reputaci. A nenapravil. Dvojka je totiž podstatně slabší a ještě prázdnější než jednička. První půlku se tam prakticky vůbec nic neděje a na akci si divák musí počkat do druhé hodiny. A jakkoliv je ta akce nezastavující a chvílemi i celkem efektní, velmi rychle se okouká a po asi 15 minutách nepřetržitého stříelní, máchání meči a zpomalených záběrů zjistíte že vás to baví snad ještě méně než zoufale placatá první polovina. O nějaké logice děje nemá smysl diskutovat, protože tu žádná není, ale já sem se ani nesnažil o to jí hledat. Nejslabší Snyder a pomalu ale jistě přestávám vidět světlo na konci jeho kariérního tunelu…30% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nemám rád recenzentské frázy. Medzi moje najmenej obľúbené patrí variácia na: „Pri tomto filme môžete žehliť.“ Alebo umývať riad. Alebo vysávať. Nuž... došiel na psa mráz. Kým jednotka sa ešte dala, dvojka je ozaj spotrebiteľské „čosi“, čo môžete pozerať pri domácich prácach a vôbec nevadí, ak sa na pár minú vyparíte do inej časti nehnuteľnosti. Fakt tomu nemám chuť (na rozdiel od jednotky) dať 3*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to ještě slabší než jednička. Jednička mi byla sympatičtější díky zábavnému rekrutování týmu s vibem 7 statečných, byl tam Charlie Hunham, byla tam boží monster- pavoučice a Ed Skren hrál nácka skvěle, tady prostě není nic. První hodinu není ani žádná akce jen se zaměřuje na background postav, který teď už nikoho nezajímá. monstra absentují úplně, žádná nová zajímavá postava nepřibyde, akce ujde, ale myslím, si, že tu ani není moc prostor pro Erko, nedokážu si ani představit, kde by mohlo být Gore, žádný takový fight tu není. Moc mě to nebavilo a to mám bezmyšlenkovité řežby rád. Slabé, raději sequel Armády Mrtvých než tuhle mrtvou frančízu. 4/10. ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Zack Snyder dostal „blockbusterový“ rozpočet, volnou tvůrčí ruku a šanci napsat a natočit si, po čem nejvíc touží... a vylezlo z toho velké hlučné nic. Oficiálně se tak ukázalo, že Snyder je břídil. První hodina je zcela prázdná a ve druhé se bez přestání střílí a pořád něco vybuchuje. Jenže Snyder už nezvládá ani tu akci, což bylo to jediné, v čem byl kdy dobrý. Blockbusterová komedie. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (2)

  • O tvorbu vizuálních efektů se postaraly společnosti jako Weta FX, Mammal Studios, Rodeo FX nebo Scanline VFX. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se od 19. dubna 2022 do prosince téhož roku v americkém státě Kalifornie (Inyo County, Santa Clarita). Filmování probíhalo současně s výrobou první části a společný rozpočet činil 166 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno