Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild pracuje jako bodyguard v Las Vegas. Zároveň ví jak být profesionální zabiják a má tak trochu problém s gamblerstvím. Když mu kamaráda zmlátí sadistický gauner, Nick zasáhne a zjistí, že onen násilník je synem mocného mafiánského bosse. Nick se tak ocitne v podsvětí a na stopě mu je jak policie, tak i mafie samotná. Na Nicka tedy čeká sázka nejvyšší, hra o život začíná. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (220)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Tento film si do rúk asi zobrali profesionáli, pretože za tú vizuálnu stránku by sa nemusel hanbiť ani strihač, či kameraman z Running Scared. Aj keď sú už spomalovacie a zrýchlovacie efekty celkom dosť zastaralé veci, túto si to s tým tvorcovia perfektne pohrali. No, tých tu teda málo nie je tak to časom niekomu začne liezť na nervy, no film má ešte stále čo ponúknuť - perfektná akcia, dobrí herci a na pohodu napísané postavy a scenár. Príbeh je už ale v svojom žánri klasický a tak si len môžeme v hlave hovoriť: ,,Nevidel som to už niekedy?" alebo ,,Niečo také som už určite videl" Moje hodnotenie: 60% ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Velice slabé, hlavně po dějové linii. Akce nebyla vůbec špatná, ale problém je v tom, že v celém filmu jsou pouze tři scény (a to ještě dohromady na tři minuty), kdy Jason Statham přepne do úplného bojového módu. Klasická stathamovka, ale příběh stál uplně za hovno... Kdo rád Stathama, určitě se bude bavit. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jason rules! Nakopávačka zadků s trouchou zdrásaných a životem strhaných Jasonovích pohledů a věru zábavným 20 minutovím Black Jackem. To celé zabalené do atmosféry luxusem nasáklého, ale v základech prohnilého Las Vegas. Bavil jsem se po chuti. Ruční fajtíky jsou opět pěkné pomazleníčko, i když je jich poskromnu, ale zato s parádním drajvem. I tu psychiku jsem ochotný Jasonovi s klidným srdcem uvěřit a Milo jako záporák je velmi dobrý. PS: Je to akčnák s Džejsnem, takže hloubku nečekejte ani přes tu snahu tvůrců. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, kde vyžaduji dobrý příběh a děj. A pak jsou filmy, kde hraje Jason Statham. Ta druhá volba je právě tento snímek a ke štěstí mi v něm stačila velmi dobrá kamera, střih a Jasonovi bitky, ve kterých se pohybuje jako rozený tanečník. Když přičtu výbornou hudbu při které ve zpomalených záběrech ničí každého kdo se mu postaví do cesty tím nejefektivnějším možným způsobem, dosahuji vrcholu blaha. Tohle mi prostě sedlo jako prdel na hrnec a kdyby to nemělo nudný začátek, nebudu se bát střelit plných pět hvězd. Verdikt? Neskutečná zábava s ultra bojovou choreografií! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak jednou za čas.... Moc jsem teda nepochopil epizodu s Black Jackem, ale jinak se jedná o jednoduchou akční eRkovou řezbu, na které je vidět, že Simon West už má něco za sebou, protože se nebojí poexperimentovat s kamerou a střihem, přičemž zůstává naprosto neZběsilý (a to i díky super hudbě). Stathamovy cigánský férovky jsou samozřejmě přečipovaný, ale naštěstí chybí cokoliv dalšího dementně přepálenýho, takže si pro mě teda dost překvapivě budu muset na zvracení počkat až na střešní honičky aut v Rychle a zběsile 7. Spokojenost. 70% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Aby sa Jason Statham (Nick Escalante) pred natáčaním dostal do formy, držal diétu, počas ktorej jedol iba špenát a hnedú ryžu. (m.a.t.o.)
  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)
  • Natáčalo sa v New Orleans, Nevade a na francúzskej Korzike. (Hudakfilms)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama