Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vztahové drama šmrncnuté komedií v slasherovém kabátě ctí žánrová pravidla, na mě bylo ale zbytečně dlouhé. Nejzábavnější a nejlepší je poslední třetina, kdy už bojují o život všichni. Vrah je dle pravidel téměř nesmrtelný a přeživší postavu není těžké tipnout. Zda ale zařvou ostatní, to už odhadnout nelze. Vražd je dost, gore ovšem umírněné, a tak řadu chuťovek si musí divák jen domyslet. Že je teambuilding pěkná hovadina, ukázal už kdysi jeden z dílů Vraždy v Midsomeru. Zdejší špičkový tým je klasicky - nahoře huj a vespod fuj. Velmi dobrá kamera a skvělý střih, který napomáhá řadě vtipných momentů. Vraha jsem téměř odhalil - kousek vedle, jen mi chyběla jedna zásadní informace, což mne nakonec potěšilo. Když se v závěru začala rozjíždět pomalá kytara, úplně jsem nejdříve slyšel V stínu kapradiny od J. Kratochvílové - a ne že by sem v ten moment nesedla. Potěšily Dvořákovy Slovanské tance. Na jedno podívání dobré. 3,5* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že Vřískot řadím, a to zejména Cravenovu jedničku, a pak ty dva nový filmy k tomu lepšímu, co za louží v záplavě sraček v tomhle subžánru vzniklo. Seminář je ovšem hodně dobrej. Zajedno mám rád, když i strůjce teroru dostává zabrat. Když tam oběti nejančej, a nenabíhaj si na zbraně. Tady je slušná skupina uvěřitelnej jedinců, který ovšem kůži lacino nedaj.. Přiznám, že s evropskejma slasherama mám ne příliš dobrou zkušenost, ale tenhle mě kurva bavil. 80%. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slasher křížený černou komedií.  Severské úchylnosti tedy příliš nepobral, ale malý závan cítit byl. Každou chvíli jsem čekal, kdy macatá šéfová Ingela nasedne na svého hubeného koníčka Jonase  nebo se Kaj bude kát za osamělé dobrodružství  na záchůdku, ale Švéd holt není Dán a Hon tedy jen ten žánrový s nesmrtelným strojově neúprosným zabijákem, jenž se ničeho kromě rozzuřené důchodkyně neleká.   Teambuildingové pičičárny lehce, ale příjemně zkarikovány, kdo jednou zažil, vždy ocení,  tradiční ústupek dnešním "multimravům"  snesitelný (tragickým hrdinou  Amed, superhrdinkou Bahar)  a vybíjená hravá, zábavná a někdy i překvapivě originální (bít starce se nevyplácí).  Potěšilo, pobavilo,tři by byly akorát,ale je jich tu zbytečně moc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď si človek zoberie tie semináre vo všeobecnosti, či už kňazské alebo aj takéto kolegiálne, tak má vzhľadom na priebeh týchto seminárov pocit, že to slovo je odvodené od slova semeno, ale nie je tomu vždy tak. Niekedy to môže skončiť riadnou sekanou, na nešťastie účastníkov však nejde o sekanú z mletého mäsa. Slasher s komediálnymi prvkami a typickými škandinávskymi prvkami, ktorý nie je v rámci zmesi žánrov výnimočný, ale nuda to nebola. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Partička z práce je na teambuilding a bude se muset vypořádat s vrahem. Vše je podáno formou hororový komedie. Chtě nechtě si člověk musí vzpomenout na film Severance/Izolace(2006), která měla svýho Dannyho Dyera. Tady mi někdo takovej chyběl. Izolace je za mě minimálně o třídu výš ale tahle jednohubka ze Švédska taky rozhodně není k zahození. Vražd je celkem dost jen je škoda, že se tvůrci trošku víc neodvázali a tak musí divák někdy zapojit i svoji fantazii. I tak pěkný 3hvězdy... Co se tady vlastně stalo? Byli jsme tu rozvíjet dovednosti... ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama