Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (62)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle předpokladů naprosto odpočinková záležitost, která tady byla tisíckrát, ale i po tisící první si u ní divák s radostí odpočine. Nečekejte zázraky. Prostě rodinnej akčňák, kterej se ve filmografii Marka Wahlberga ztratí, ale zároveň to nebude ztráta času. Je to technicky způsobilé a vtipné tak akorát, takže plán na večer je tu jasný. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Absolutně nenáročná jednohubka, která mohla být fajn akčňákem, kdyby se tolik netlačilo na komediální linku. Snaha o humor to posouvá úplně mimo realitu. Při automobilové honičce, při které Marky Mark smykuje a likviduje zabijáky, zatímco jeho rodinka poklidně spí v driftujícím autě, jsem jenom koulel očima. Škoda. Ale jako film po těžkém dnu v práci, kdy je potřeba vypnout mozek, poslouží výborně. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nic překvapivýho, ale slušná, byť předvídatelná komedie, navíc hodně dobře obsazená. Michelle Monaghan vypadá stále neuvěřitelně a dávala si po tlamě s Maggie Q, co víc chtít? Jako oddechovka to funguje, nesmíte samozřejmě čekat něco víc. Mark Wahlberg vypadal míň znuděně než obvykle a akční kousky předváděl ucházející. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická špiónská rodinná akční komedie, která jede dle známé šablony, ale funguje a spolehlivě zabaví. Sice nedosahuje kvalit My Spy a humor není tak úderný, jak by se patřilo, tak díky sympatické rodince v čele s Wahlbergem ( překvapivě slušný fighty, být to Erko, tak by nadšení bylo ještě větší) a hot Maggie Q i Michelle Monaghan. Je to zkrátka ta správná odpočinková a relaxační podívaná. Sázka na jistotu, která neurazí. 6/10. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Ledva na dve hviezdy a tú druhú pridávam len kvôli sympatickej hlavnej dvojici Wahlberg-Monaghan. Inak je to ale neskutočný gýč, ako takéto rodinné akčné filmy mi nevadia a nečakám od nich veľa, ale žeby bol Apple taký lakomý a nezaplatil ani jednu scénu s poriadnou akciou? Pričom bojové scény natočil asi nejak študent, pretože sú príšerné, až ľutujem tých kaskadérov čo sa museli len tak hádzať do stien. Na jedno pozretie je to ako tak postačujúce, ale tipujem že prísnejší recenzenti to budú odpadovať jedna radosť. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Krstné meno na Kyleovom (Van Crosby) falošnom pase je „Van“, čo je aj hercovo krstné meno v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od októbra 2022 v štáte Georgia (Atlanta, Canton, Clermont). Letecké zábery, ku ktorým bola použitá helikoptéra, vznikli v novembri 2022 v centre Buffala, New York. (Arsenal83)
  • Malého Maxe Morgana hráli ve filmu dvojčata Iliana Norris a Vienna Norris. (raininface)

Reklama

Reklama