Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Přesně jak tu psali ostatní. Nehrát v tom Jasckson a Carlyle, asi by to zapadlo do průměrných mafošských filmečků.  Ale tihle dva z toho udělali neskutečnou jízdu a ke konci si všimnete, že vás tak trochu od křeče bolí koutky  od smíchu. Ne od takového, že by jste se svíjeli v křesle, ale od toho kdy máte na tváři letmý úsměv a to skoro celý film.  Je to takové parádně britsko - americké se vším všudy. Navíc stará dobrá Anglie se Skinheads, dnes už prakticky vyhynulým druhem subkultury. A abych nezapomněl, nádherná Emily Mortimer se kterou bych si taky rád dal vanu.  Už od prvopočátku si to samo ze sebe dělá bžundu a tím, je to opravdu zábavné. Musím říci, že po delší době jsem se u komedie zase jednou dobře pobavil. Dávám za 4 modré lentilky' * * * * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po ritchiovsku stavěná gangsterka, která ovšem nemá ten vtip a nadsázku resp. má, ale působí tu poněkud křečovitě. A nemohu si pomoct, ale Samuel L. Jackson tady působí jako pěst na oko. Na druhou stranu je tu Robert Carlyle, Emily Mortimer a banda podělanejch skinheadů, kteří to skóre přece jenom trošku vylepšují. Každopádně potenciál to mělo podstatně větší.65% ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Fotbal,drogy, nevkusný hadry, "scouse ascent", limey - vítá vás Liver fucking fool, takhle to zde chodí, stavte se za mnou na pár dní a nechte se přesvědčit, že tohle není jen scénáritsický výtěr konečníku bezbožného patolízala, ale vcelku trefná podoba města Beatles. Shits takes time and effort you fucking twats 7/10 caper ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Neviem či Ronny Yu zaspal dobu,alebo sa všemožne snažil vyhnúť kopirácii Guya Ritchieho, lebo inak si tie hnusné, odporné,neštýlove a úplne zbytočne sekané spomaľovačky vysvetliť neviem.Scenár je výborný tak isto ako dvojka Sam a Robert, ale tie sekačky ma nehorázne srali, pri nejakom dementnom seriály, alebo béčku ich znesiem, ale pri takomto projekte len sotva.Tu jednoznačne zvíťazil obsah nad formou. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Škoda od tohoto filmu jsem očekával více. A ono to má i na víc kdyby to ale nebylo natočeno tak průměrně. Strašně se to snaží napodobit filmy od Tarantina nebo Ritchieho, ale to prostě nejde jen tak. Ale na druhou stranu nejde neříct, že by to nebylo vtipné. A to především díky výborným hercům ( zejména tradičně skvělý S. L. Jackson). Myslím si že v lepších rukou by to mohlo dopadnout mnohem lépe.....55%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se také v anglickém Liverpoolu a Manchesteru, a také v Mexiku. (Yardak)
  • Felixe DeSouzu (Robert Carlyle) nosí celý film červený dres týmu FC Liverpool s číslem 9 a jménem Fowler. Fotbalový hráč Robbie Fowler patří mezi nejlepší střelce Premier League; za FC Liverpool vstřelil 128 gólů. Za tento tým hrál v letech 1993-2001 a 2006-2007. (Yardak)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama