Reklama

Reklama

VOD (1)

Danny Roman je jedním z nejlepších policejních vyjednavačů. Je obviněn z vraždy svého partnera. Ze zoufalství vezme jako rukojmí členy policejního sboru, a snaží se tak odhalit skutečného vraha. Chris Sabian, další z předních vyjednavačů chicagské policie, se pokouší dostat Romanovi pod kůži, manipulovat s jeho city, uklidnit situaci a osvobodit rukojmí. Ten však tuto strategii dobře zná – sám ji používal. Celé město napjatě vyčkává a vyjednávání začíná... (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vyjednavač je solidní krimi thriller se zábavnou zápletkou a několika dobrými zvraty v ději. Celý film stojí na kvalitních výkonech Samuela L. Jacksona a Kevina Spaceyho. Diváka potěší jak zpracování, tak hudba, která dovede dobře podbarvit dané scény. Na škodu je pouze přemrštěná délka, ale vzhledem k tomu, že se neustále něco děje, dá se to přežít. Na plnbý počet to u mě není, ale na sympatické čtyři hvězdy ano. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neprávem obviněný muž psancem, hledání skutečného viníka policii navzdory, zoufalá myš v koutě, Chicago. Podobné jako Uprchlík, akorát že se neutíká, ale ukecává.. Vyjednavačský thriller s dobrými hereckými výkony (přes Spaceyho a Jacksona se trochu zapomíná na J.T.Walshe), slušným spádem, inteligentním scénářem a už předem zlověstnou sekvencí úvodních titulků. Vytkl bych jen zbytečně předramatizovaný závěr a Samuelův otřesný zrzavý přeliv.. P.S.: Scéna, kdy si jeho Danny Roman podává po telefonu vyjednávače Farleyho asi nejen mně připomněla Julese Winnfielda a jeho kreaci na téma: „Mluví se v Cože anglicky a vypadá pan Marsellus Wallace jako děvka?“.. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Divím se a kaju zároveň, že mi tak dlouho unikal takhle skvělý kousek. Naprosto precizní thriller, nervy drásající atmosféra, opět bezchybný Samuel...V devadesátých letech vznikalo mnoho skvělých subžánrovek tohoto tipu a já, bezprostředně po shlédnutí, nemůžu přijít na moc jmen, minimálně stejně kvalitních jako je tento. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebylo neobvyklé, když se dříve párkrát do roka objevil v Hollywoodu nějaký ten komorní thriller. Na malém prostoru režisér rozjíždí nervy drásající příběh, který nabírá na obrátkách s každou další minutou. A přesně takový příklad kvalitního thrilleru je Vyjednavač, kde Samuel L. Jackson a Kevin Spacey hrají jednu z jejich nejsilnějších rolí v rámci jejich hereckého portfolia. ()

L0ra 

všechny recenze uživatele

Film "Vyjednávač" (The Negotiator) z roku 1998 je napínavým thrillerem, který nabízí skvělý herecký výkon ze strany hlavních představitelů, Sama Jacksona a Kevina Spaceyho. Film je plný napětí, intrik a nečekaných zvratů, které diváka drží na pochybách až do posledních chvil. Příběh filmu se odehrává v Chicagu, kde detektiv Danny Roman (Samuel L. Jackson) je obviněn ze zločinu, který nespáchal. Když se snaží najít důkazy své neviny, rozhodne se vzít do rukou vlastní osud a unese rukojmí. Protože je zkušený vyjednávač, požádá o pomoc svého kolegu z policejního oddělení, Chrise Sabiana (Kevin Spacey). Společně se snaží najít pravdu a vystopovat skutečného pachatele zločinu. Hlavní předností tohoto filmu jsou skvělé herecké výkony, zejména Samuel L. Jackson a Kevin Spacey. Jejich dialogy jsou velmi napínavé a poutavé, což diváka nutí přemýšlet nad tím, co se bude dít dál. Důležitou roli hrají i vedlejší postavy, které jsou dobře napsané a dobře ztvárněné. Režie filmu je velmi zdařilá. Film je skvěle natočen a řazení scén je velmi poutavé. Kamera se pohybuje v jednotlivých scénách velmi dobře a zachycuje napětí, které v tomto filmu převládá. Celkově lze říci, že film "Vyjednávač" je velmi dobře natočený a napínavý thriller s vynikajícími hereckými výkony a poutavým příběhem. Pokud máte rádi filmy tohoto žánru, určitě si ho nenechte ujít. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (16)

  • Příslušníci zásahové jednotky policie mají na vestách oznáčení HBT – Hostage, Barricade, Terrorism. Jednalo se o jednotku podobnou oddílům S.W.A.T., nicméně tato již byla zrušena a Chicago PD má vlastní oddíly S.W.A.T. (JohnSmith)
  • Film sa natáčal v Chicagu (Illinois, USA), Long Beach, Los Angeles (Kalifornia, USA) a Iver Heath (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie filmu sa začalo 1. septembra a skončilo 25. novembra 1997. (Arsenal83)

Reklama

Reklama