Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (301)

Tirion 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních celovečerních filmů, které stvořila počítačová grafika. Jako průkopník si určitě nevedl Život brouka špatně a nasadil v té době laťku vysoko. Ovšem film asi u většiny publika tratil tím, že ta většina je dospělá populace, film je hodně pro oko dětského diváka. Příběh je hodně jednoduchý, ale vtip tu je - párkrát jsem se od plic zasmál. Takže dávám takových pěkných 80% tzn. 4* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $162,798,565Tržby Celosvetovo $363,398,565║ Prv ma tieto CGI rozprávky moc nebavili teraz ich žeriem ako malý chalan, pekná počítačová animácia, výborný príbeh, prepracované postavičky, dialógy a rovnako tak slušná zábavnosť. PIXAR je nedobytná pevnosť! vládnuca svetu počítačovej animácie. /95%/ ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Kdysi to byl snímek, na kterém jsem byl dokonce jako malý v kině. A dodnes si s ním spojuju velmi příjemný zážitek. Příběh jde ze začátku po takových klasických kolejích - hrdina, který se něčím liší a ostatní ho pro jeho odlišnost nedokážou přijmout. Něco se zvrtne a tento stejný hrdina bude muset dokázat, že není jen tím outsiderem, za kterého ho všichni mají. Co velmi uznávám, je záporák - jeho motiv má hlavu a patu. Zbytek je zábavný, povedeně vtipný a hravý, co se prací s miniaturním světem a jeho fungování týče. Samozřejmě, není to geniální dílo z pozdějších let Pixaru, ale na snímek ze sklonku devadesátek nestárnoucí, animovaná klasika, které by měl každý fanoušek hmyzího světa dát šanci. 85% ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Tady se pokládaly základy Pixaru.. Studia, které miluju celým svým srdcem pro jeho obrovskou originalitu a celkový přesah.. Tady se opět předvedli.. Cápci jedni ušatí.. Nebylo to nejlepší představení, ale i tak to kvalitou přesahuje ostatní animáky.. Na tu dobu mi ta animace naprosto vyrazila dech.. Krásný film, který si po nějakém čase zase rád pustím.. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Jen lehce nadprůměrný animák. Ovšem brouky cirkusáky, to si vážně nechám líbit, pač mně osobně si tahle různorodá tlupa všemožných příšerek z hmyzí říše získala. Nojo, opět jednou jsem potěšil své infantilní já. Je to sice určené spíš té nejmladší generaci, pro dospělé občas nepříjemně táhlé a nepříliš vtipné, ale minimálně za "blešáka" to stojí. 3,5* se zaokrouhlením nahoru. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (34)

  • Restaurace v broučím městě je plechovka "Low Fat Lard" ("Nízkotučné sádlo"). (D3VIL)
  • V "domácí edici" filmu bylo na výběr z pěti obalů (Hopper, Flick, Dot, Francis a Heimlich). (D3VIL)

Reklama

Reklama