Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (190)

kochanskiT 

všechny recenze uživatele

Tento film se zdál jako skvělá volba, nenáročná sranda po třetím jointu, ale po třiceti minutách jsme to museli vypnout s pocitem WTF? Mám ráda černý humor, mám ráda vulgárnosti na správném místě, ale tohle mi připadalo jenom hrozně trapné. Jak může tuto nepovedenou parodii někdo srovnávat s pycho emocionálním zážitkem filmu Requiem for a dream, nepochopím. Ta jedna hvězdička je za hvězdné obsazení (jen mi vrtá hlavou, proč na něco tak trapného přistoupili, ale můj názor je zde jak vidím v menšině:) ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Moc scen zobrazujicich snupani a snahy zaujmout americke divactvo a malo skutecneho deje ci nejakych poburucjicich situaci. A ty vylety do stavu fetacke vymastenosti taktez nejdou srovnavat s Trainspottingem a Human Traffic. Eric Roberts ve sve miniroli jako vzdy uzasny, ostatni prumerna az podprumerna sed. ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Aneb ako by vypadalo requiem keby ho natočil Quentin. Postavy skvelé, scenár dobrý, trochu úchylné, trochu zábavné, trochu smutné a hlavne nesmierne úprimné. U mňa najväčšie prekvapenie poslednej doby a spolu s trainspottingom jedno z najlepších filmov o drogách aké som videl, treba prísť tejto tématike a komunite na chuť, naladiť sa na jej vlnu a neodsúdiť ju hneď iba preto že "Drogy jsou špatné, áááno?" 4,5* PS: Ale mám asi zvláštny výber na štedrovečerný film. ()

panmroz 

všechny recenze uživatele

prapodivná kombinace lehkovážného Trainspottingu a těžkotonážního Requiem for a dream, ovšem pořádně nefunguje ani jedno. Jediná scéna (setkání Rosse s Amy) dává tušit, jaký má film potenciál. Jediná scéna. Dál jen sledujeme podivně časově neohraničené a neurčitelné eskapády několika figurek a bezbarvého hlavního hrdiny. Něco mezi. Nic výjimečného! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Štylisticky veľmi podobné Aronofskemu Requiem za sen, akurát nie tak vážne. Šňup ide skôr o pobavenie tarantinovej generácie drsným a dekadentným humorom. Počiatočná samoúčelnosť vizuálnych kúziel sa postupne vytratí a film začne čerpať predovšetkým z hercov, ktorí sú napokon jeho hlavnou atrakciou. John Leguizamo, Mena Suvari a Peter Stormare sú OK; ale Jason Schwartzman, Brittany Murphy a Mickey Rourke sú VÝBORNÍ. Dovolím si tvrdiť že jedny z ich najlepších rolí. Mimochodom, Rourke tu hrá karavanového fandu do wrestlingu... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Doktor, který říká větu "That's gotta hurt" (to muselo bolet) nad postelí Frisbeeho, poté co ho Spider Mike střelil do jistých intimních partií, je zpěvák a kytarista známý z kapely The Smashing Pumpkins Billy Corgan, který pro film složil několik skladeb. (Stocki)
  • Rob Halford, než se začal věnovat zpěvu, pracoval v sexshopu a je také homosexuál, ve filmu tedy v podstatě hraje sám sebe. (Memphis666)
  • Snímek Šňup byl zamýšlen původně jako dokumentární film pod pracovním názvem “The Cook“ a měl pojednávat o lidech, kteří vyrábí drogu jménem Methamphetamine, o dealerech a o zneužívání. (Stocki)

Reklama

Reklama