Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

"Halóó tady Wesley Snipes," "No ahoj brouku tady Jason Statham, něco potřebuješ ?" Ne, má bílá lásko, jen jsem tě chtěl slyšet a teď ti řeknu do telefonu něco drsnýho, protože jsme v akčním filmu, můžu? " "No jasně Weslíčku, ty můžeš všechno," "Ty jsi sladkej Jasonku, tak hele jdu na drsnou hlášku." "I chaos potřebuje řád" "Jééé tak to bylo teda drsný, teď si diváci budou lámat hlavu co si mě tím chtěl vlastně říct a tady můj novej kolega, kterýmu produkce už nedala telefon, protože jsme jen levný "béčko" to na konci celý odhalí." Tím chci jenom říct, že když v akčním filmu hrajou dva ostrý hoši, není v něm žádná akce a ranaři se ani jednou neporvou, jen si telefonují jak přihřatý veverky, jsem jak závodní auto, který režisér vytáčí do červenýho a je nebezpečný vytáčet závodní auto do červenýho, mohlo by bouchnout. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech průměrná a klišovitá detektivka, která se celou dobu tváří jako epizoda z nějakého tuctového televizního krimiseriálu, aby v posledních dvaceti minutách divákovi zamotala hlavu zajímavým, i když trochu kontrontroverzním dějovým twistem. Oceňuji scénáristickou snahu o sofistikovanou podívanou, ale klasické přímočaré akční béčko, ve kterém si to Statham rozdá se Snipesem a které jsem také původně očekával, bych si užil mnohem víc. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Ryan Phillippe, Jason Statham, Wesley Snipes, akce, děj, dobrá hudba, povedená kamera -místy kolístavé tompo/// Tak tohle na mě působilo více jako kvalitní kriminálka, která by se neztratila ani před Kriminálkou Miami. Už vidím jak by z toho mohla být krásná série v tak nabitém obsazení. Dobře, troška fantazie přece neuškodí. A až v druhé řadě je to akční film. Jason Statham toho tolik nepředvede jako v jiných filmech a Wesley je trošku upozadněn. Do popředí se dostane Ryan Phillippe. A je to dobře, konečně si ho po dlouhé době užívám. Natassia Malthe a Keegan Connor Tracy potěší, i když se jen mihnou. Přesto že se to jmenuje Chaos, divák v ději bude mít docela přehled. Jen to co je na začátku zřejmé se ke konci změní, ale nebudu prozrazovat. Třeba si řeknete, že by vás to nenapadlo. Takže až na mírné kolísáni akce, kecání, akce, nic se neděje, kecání, akce je to povedený film./// Celkem 74%/// ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Chytře napsaný, ale bohužel převídatelný film. Chytlavé bankovní přepadení, mohlo být přeci jen drobátko delší, protože poté snímek ztrácí grády a pomalu upadá. Nějaké nelogičnosti se najdou, ale pokud dokážete vypnout a pouze sledovat, nic vám vadit nebude ;-) Hlavně s dvojicí Statham, Snipes. *** ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Chaos zdá sa nielen v názve, ale aj pri natáčaní. Neskutočne veľa chýb (napríklad mŕtvola čo ihneď vypláva, kamery v banke (!) bez záložného napájania, atď.) a herecké výkony na úrovni telenoviel (a to aj od tých zvučnejších mien v obsadení) robia z tohto filmu podpriemer, ktorý nemá veľmi čím kladným prekvapiť. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • Je možné zaznamenat, že prostředí, kterým Dekker (Ryan Phillippe) během pronásledování na motocyklu projíždí, se nemění. Stejnou ulicí projede rovnou čtyřikrát, dokonce vždy stejným směrem. (Conspi)

Reklama

Reklama