Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém americkém městě se množí případy úmrtí na následky hadího uštknutí. Zdá se, že tentokrát jde o neznámý, velmi agresivní druh hada - a nervozita obyvatel se změní v paniku po zjištění, že poušť za městem se těmito novými hady přímo hemží. Pocházejí z tajné vojenské základny, která se pokoušela genetickými mutacemi "vylepšit" hady pro válečné použití. Proti jedu tohoto superhada není obrany. Stejně jako proti bezohlednosti těch, kterým se tajný projekt vymkl z ruky a teď se silou mocí snaží zabránit skandálu. Malé město v poušti se stalo jediným svědkem selhání armádní mašinerie - a má za to být srovnáno se zemí i se svými obyvateli... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní předtitulková sekvence příjemně navnadí svoji hloupoučkou zábavností. Když "vědec" (po tom co agenti v převleku zabijí údržbáře v tajném vládním zařízení) zahláškuje: "Vy fakt nejste novináři co o nás píšou článek?", jsem velmi příjemně navnaděn v očekávání superzábavného béčka. Bohužel pak následuje až do konce nudná nenápaditá konina která ničim nezaujme. Sledoval jsme pouze toporné amaterské výkony lidí před i za kamerou a proklatě levnou televizní výpravu. Když se to vše ještě podpoří obrazem 4:3 a absencí původní zvukové stopy vyplyne z Hadího stisku nuzné nic. A ke všemu, ikdyž se jedná o ekohoror, nejsou ani hadi zmutovaní !!! Pouze obyčejné háďata, jak je známe z přírody !!! Evidentně tentokrát nebyli peníze vůbec na nic. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Téma, které máme možnost vidět, je už stokrát okoukané. Jde o další nepovedený vládní experiment, který stvořil zmutované monstrum nebo geneticky upravil zvířata. Tady se jedná spíše o druhou možnost. Upravení chřestýši, kteří ve většině scén vypadají hodně uměle a jejich několikrát opakovaná scéna z vylezením na povrch mě už pěkně štvala. Jinak se ve filmu objeví většinou osamocení jedinci, kteří uštknou člověka, ale při scénách z podzemí máme mít představu, že těch hadů je tam hodně, ale na první pohled jde vidět, že pravých je jen minimum. Taky přenos viru z člověka na člověka mi přišel trochu ujetý, protože už vidím, jak se někdo dotkne vaší ruky a vy onemocníte (když je jasně řečeno, že se to nepřenáší vzduchem). ()

Reklama

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

13% - Tento způsob dělání filmu zdá se mi býti poněkud nešťastným... Jedna hvězdička z nostalgie, protože Treata Williamse mám navěky zapsaného jako Bergera z Formanových Vlasů. Jeho angažmá ve filmech, jako Venomous považuji za katastrofu. Hadí stisk je po všech myslitelných stránkách (imho včetně překladu názvu) hloupý, nekvalitní, a zbytečný film. Sledovat ho není ztrátou času pouze v případě, že se rádi bavíte na cizí účet ;o) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Treat Williams šedivie. Nemám dočinenia s ultimátnym hadím hororom. Predtým, ako sa hororoví tvorcovia KONEČNE pustia do poriadneho hadieho hororu, by im niekto preventívne mal vysvetliť, že ak niekoho pohryzie had, v žiadnom prípade nemá zmysel dotyčnému ranu narezať a vysať jed ústami. HADÍ STISK je štandardný produkt, trpiaci nedostatkom financií i nápadov. Ale bolo aj horšie. Taká SMRTIACA EPIDÉMIA akurát s hadmi, na môj vkus úplne nestrašidelná (a to sa hadov bojím). ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hadí stisk je jen dalším bolestným kousnutím mezi nevyčerpatelnou a otřesně zpracovanou tématikou zmutovaných, plazících se tvorů. Sice jsem se nedodívala do konce, ale stačilo mi. Některé scény mi přišly komické. Třeba scény v nemocnici, jak se tam začaly ženské postavy hroutit. Na béčkových a ještě horších filmech si cením jedné věci. Vždycky mohou být ještě horší, než jsou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v kalifornské Santa Claritě. (Terva)
  • "Směrnice 712", která se používá k příkazu nukleárního výbuchu, aby se zabránilo šíření viru, je již zmíněna ve filmu Kmen Andromeda (1971). (Terva)

Reklama

Reklama