Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

castor 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan se, naštěstí pro skalní fanoušky, vrátil ke kořenům. Definitivní ztrapnění jedné z akčních legend (Křižovatka smrti 3) uteklo hrobníkovi z lopaty a kaskadérský démon si vystřihl netypicky seriózní postavu. Coby úspěšný policejní inspektor Wing čelí atakům zazobaných mladých výrostků, kteří nevědí, co s volným časem a nevybíravým způsobem vykrádají bankovní ústavy a nejednou po sobě nechávají mrtvé. Při policejní akci navíc nemilosrdně popraví Wingovu jednotku, a tak se zdá, že pouze alkohol ho z téhle deprese dokáže vytáhnout. Chanovi přesun velice pomohl, v amerických produkcích už ubývalo jeho pověstných, zdánlivě neproveditelných akrobatických kousků, takže sice přibalil trochu vrásek a naštěstí méně klaunovského humoru, ale kosti láme stále impozantně. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jackie stárne se svou rolí a to vůbec není na škodu. Čtyřka je svým způsobem dost temnější, po klasickém humoru chanovek ani vidu ani slechu (u tohohle filmu to beru jako plus, neseděl by tady), zřejmě kvůli Jackieho pokročilému věku mu k ruce dali mladšího "kolegu" (ve rvačkách se mu Chan ale stále ještě vyrovná). Docela dobrý příběh s několika úchvatnými vychytávkami (léčka na policajty ve skladišti, překvapení zlodějů v bance) a hodně dobrými rvačkami (obzvláště ta závěrečná je super, Chan ještě rozhodně nepatří do starého železa)! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco až přízračného. Zatímco nikdo nepochybuje, že takoví van Damme či Segal jsou již nadobro mrtvi a skrz hlínu navršenou na jejich filmařských hrobech na nás tlačí své zatuchlé záhrobní pšouky, Jackie se po dekádě amerických průměrností vrátil prvotřídním akčňákem. Nečekaně vážným a hongkongsky brutálním, emocionáně vypjatým a zběsile akčním, přičemž za zmínku stojí především destrukční jízda neřízeného autobusu, který zničí polovinu Hong Kongu a finální bitka v lego koutku. Takže ačkoliv nemá NEW POLICE STORY s původní Jackieho výtečnou sérií POLICE STORY nic společného vyjma názvu a toho, že Jackie v obou hraje hongkongského policajta, kvalitou si s ní nezadá. Benny Chan natočil i VELKOU RÁŽI, AGENTA BEZE JMÉNA a GEN-X COPS. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že mě Jackie Chan opravdu hodně překvapil. To co předvedl (skoro na stará kolena) v tomto filmu za kaskaderské kusy je hodno legendě. Film má nápad a i spád. Na akční sekvence se velmi pěkně kouká a členy skupiny si opravdu znenávidíte tak, že se budete těšit na chvíli až jim psychicky zdevastovaný ale přesto silný Jackie ukáže, kam až jeho síly stačí. Slušný návrat na výsluní hrdiny jež se pomalu řítil do propasti kvůli americké naivitě. Congratulations Jackie!! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako blesk z čistého nebe na pole akčních filmů udeřilo >páté< nepřímé pokračování 80s filmu, které opojně spojuje moderní technickou úroveň (kamera a zkrátka působivě natočené akční scény) a 80s feeling v podobě přímočarosti, poměrně jednoduše, ale efektivně vystavěného děje a jednoznačného vyměření dobra/zla včetně charismatických a schopných záporáků. Chanovo hraní navíc nekazí dojem ani z vážnější roviny snímku a tak New Police Story není jen parádní guilty pleasure těžící z předchozích dílů (jako např. Smrtonosná past 4), ale překvapivě i vcelku důstojný akční film nového milénia. 8/10 ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama