Reklama

Reklama

Phantasm II

  • USA Phantasm II (více)
Trailer

Volné pokračování slavného hororu. Dvojice přátel, kteří jako jediní přežili řádění létajících vražedných koulí ve službách Vysokého muže, se rozhodnou zničit zlo jednou provždy. Připraví se důkladně na všechny překážky, které je mohou potkat. Ale skutečnost je mnohem horší, než mohli očekávat... (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

topi 

všechny recenze uživatele

ATMOSPHERIC! Hřbitovní a kremační dech je znát na každém kroku, přibylo i více obludných trpaslíků a celkově se přitlačilo na krvavých scénách, o které se postarali pánové Kurtzman a Nicotero. Oproti létájící a mozky dlabající chromové kouli přibyly hned další dvě! Pobavila scénka, kdy jeden z pracovníků krematoria rozdrcuje palicí zbytky kostí z kremace a háže je do pytlíku s nálepkou Sam Raimi. Haha, moc dobrý! Určitě nejlepší díl zatím pětidílné série. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl opět neprozradil mnoho o samotném Dlouhánovi, zato připravil docela dobrodružnou podívanou, která pouze místy zaskřípe, ale jinak uteče jako voda. Těch 9 let od prvního sílu se muselo projevit hlavně v trikové stránce. Masky, efekty jsou mnohem lepší. Atmosféra není tolik hororová, ale zase je zde více akce. Docela spokojenost, o chlup lepší než 1. díl. PS: Odkaz na Sama Raimiho je božským veledílem. 50% ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Daleko více akčnější,ale už tomu chybí ta tajemná atmosféra jedničky. Létající koule jsou vypracovanější,předvedli co všechno ještě dokážou. Kněz to pořádně schytal,Všemohoucí měl asi zrovna siestu. Agnus Scrimm,byl opět dokonale d'ábelský Dlouhán. Jenom jsem trochu postrádala Michaela Baldwina v roli Mike. Trojka už čeká! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Rozhodně velké zklamání. Klasický nevýrazný americký horror 80. let. Vykradené detaily a scény z jiných filmů, na začátku je výborná scéna ozbrojování, ale než se hlavní postavy dostanou vůbec k použití těch "hračiček", uběhne strašná doba, kdy se vůbec nic neděje. Nuda, nuda, ... docela dobrou atmosféru pak sráží špatné herecké výkony a děj naprosto o ničem. Finále je docela dobré, ale to už nezachrání tu spoustu znuděného času, který jsem u filmu musel vydržet. Phantasm rozhodně asi není série pro mne. Jednička se mi líbila víc díky atmosféře a hudbě, tady už je i ten hudební doprovod trochu potlačen ... Prostě nic moc, slabota, nuda ... Jak já říkám: "Horror pro děcka ..." ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála prípadov, kedy pokračovanie, kvalitatívne prekročilo tieň prvotiny. Milo prekvapený akú atmosféru sa najmä vďaka výberu prostredia podarilo nastoliť. Preto je naozaj veľká škoda, že sa samotný snímok nevyhol niekoľkým hluchých pasážam, kedy nuda predčila interes. Každopádne, na 80´roky určite lepší priemer .. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (16)

  • Dvojposchodový dom, ktorý vo filme exploduje, nie je žiadnou kulisou, ale skutočnou stavbou. Stál v ceste novo stavanej diaľnici, a tak ho štát Kalifornia predal filmovej produkcii za 200 dolárov s podmienkou, že ho po demolácii odpracú. (beso74)
  • Don Coscarelli sa priznal, že menšiu inšpiráciu našiel v knihe "Salem's Lot" od Stephena Kinga. (beso74)

Související novinky

Reklama

Reklama