Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

TomX2 

všechny recenze uživatele

O Seagalovi som sa už trochu rozpísal v komentári k Hard to Kill, takže zbytočné predlžovanie vynechám - v skratke ma tento (pre mňa veľmi protivný) herec milo prekvapil a mám chuť sa trošku hlbšie ponoriť do jeho tvorby. Out For Justice je vydarený film, ktorý má všetko čo by mala kvalitná kriminálka obsahovať - skvelého záporného hrdinu, zaujímavý svet, dobre spracovanú temnú minulosť, ukážkovo znázornené podsvetie, schopnú réžiu, čierny humor a tak podobne. Dobrá ukážka toho, keď sa jednoduchý námet dostane do správnych rúk. Nie je to perfektné a ani bohvie ako dobré, no ako jednej z najlepších Seagaloviek tomu dám lepšie tri hviezdy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nez se pustim do psani musim upozornit na jednu vec a sice ze toto je muj jubilejni petisty koment na CSFD porad sem si rikal ze to musi byt nejaky reprezentativni film a mel spoustu kandidatu nakonec sem si rekl ze okomentuju prvni co mne zrovna napadne a to je tento no a ted k filmu jako takovemu opravdu jsem nevidel Ritchieho a nevim proc Ritchie zabil Bobyho ale zeptat se mne na to Seagal nejakou odpoved uz si najdu neni totiz radno srat tohohle drsnyho poldu co jde nekompromisne po vrahovy svyho partaka Steven v zivotni forme a ten zaverecnej fight nebo spis brutalni destrukce Williama Forsytha uz je pro mne klasickou scenou spolu s Prepadenim 2 Seagalova absolutni spicka a u mne jasnych 5* na zdejsi hodnoceni se nedivat protoze 66% je samozrejmne kravina ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Aha, tak tohle je ten film, v němž se Seagal producíruje po barech a hernách, neuvěřitelně machruje a lidem kolem sebe způsobuje těžká zranění (často neslučitelná se životem). Taky vozí v autě štěně, což při tom skákání přes retardéry hraničí s týráním zvířat. Skutečný herecký koncert pak předvede ve scéně dialogu se svým nadřízeným nad parťákovou mrtvolou. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Ihned po Přepadení v Pacifiku asi nejlepší film se Seagalem, ale rozhodně ten nejdrsnější, s místy až nepříjemnou atmosférou. Některé vraždy hlavního gaunera Richieho (William Forsythe), jsou totiž páchány dost autenticky a takřka v přímém přenosu (zastřelení na ulici, žena v autě atd.). Brooklynskou džunglí se však naštěstí prodírá i jakýsi Gino, který má rád pejsky a s hajzly nemá slitování. Scéna v baru je neskutečná. Kde je Richie?! ()

anais 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal hraje, podobně jako ve filmu Nico, odchovance své čtvrti. Každý ho zná, ať dobrák či zločinec, se všema je zadobře. Udržuje křehkou hranici mezi dobrem a zlem až do chvíle, kdy mu jeden z jeho dětských kamarádů zastřelí parťáka. Pokud máte rádi Stevena Seagala, tak vězte, že Nemilosrdná spravedlnost je jeden z jeho lepších filmů. Děj je hloupý, najde se tu i pár nelogičností, ale o to zas tak nejde. Seagal kosí jednoho bídáka za druhým, a to zastíní kdejaký dějový neduh. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)
  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)

Reklama

Reklama