Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v rytmu jedničky a je neméně dobré. Příběh se mi nezdál až tolik zajímavý, ale humoru se z filmu podařilo vytřískat více. Děti nemají chybu. U dětí není až tak obvyklé mluvit o hereckých výkonech, ale to co předvádí Christina Ricci nemá chybu. Dětský tábor je perfektní, zbytek ujde. Úžasný film pro celou rodinu. 3* ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas potřebuju film, ve kterým jde úplně o hovno, kde není napětí, protože vím, že se nikomu nemůže nic stát a všechno je to jenom tyátr. Adamsovi jsou v tomhle dokonalý, tu teatrálnost mají díky Gomezovi a ostatním totálně zmáknutou, v jejich životě se odehrává obrovské drama a vy se skvěle bavíte. Dvojka mě bavila i víc než víc než první díl, kdy díky rozdělení děje mezi dětský tábor (který je dokonalým ztělesněním pozitivního zla) a Festerovy milostné lapálie, zmizela hluchá místa a já se skvěle bavil i poněkolikáté. Skoro pět otřesně hnusných hvězdiček. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle naprosté ignorování všech společenských norem ze strany Addamsových fakt žeru. Pokračování snad ještě víc šlape, je pochmurnější a snad i morbidnější. Velkým bonusem je pak nový přírůstek.. a hlavně cokoliv z letního tábora!! Nejen pro morbidní atmosféru, výbornou stylizaci a dokonalý timing gagů je tohle jedna z nejlepších komedií první poloviny poslední dekády minulého století. Sonnenfeld věrohodně adaptuje comicsové postavy do hraného filmu, u dvou Addamsovic dětí mu to jde ještě o krapet lépe.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není v ničem horší než první, naopak některé žerty či narážky jsou ještě vtipnější a morbidnější. Postava Černé Vdovy (výborná Joan Cusack) mezi Addamsovy skvěle zapadla, malý Pubert je rozkošný, ovšem perlou celého filmu je letní pionýrský tábor pod vedením dvou šílených pozitivně-energetických kreatur Garryho a Becky (Peter MacNicol v roli skřetoidního skautíka-ředitele exceluje!). Pomsta Wednesday-Pocahontas a její tlupy outsiderů-Čipevajů je krásná a sladká. ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Tohle je velmi zvláštní případ 4 hvězd. U většiny pokračování filmů se očekává že máte základ a k tomu je potom nadstavba nových fórů. Tady jako by úplně chyběl základ, zato ty nové vtipy jsou naprosto geniální. Je tam výborný situační humor, skvělé dialogy, Wednesdayka perlí, že by ji jeden sežral, ale z Festera je najednou už naprostý debil, v podstatě chybí tak typický černý humor a vůbec je to méně Addamsovské. Je to prostě až moc jiné. I tak ale čtyři rozhodně dát musím. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když se Fester (Christopher Lloyd) loučí se svobodou (v čase 39:28), Gomez (Raul Julia) ukazuje na svatební dort a nazve ho "la pièce de résistance" (mistrovské/vrcholné dílo). (Cenobita)
  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)

Reklama

Reklama