Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (369)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Jednička mě příjemně vystrašila, byla napínavá i zábavná, to vše zabalené do černého hábitu a s působivou a originálně vyšklebenou maskou. Čistě technicky vzato dvojka odvedla řemeslně slušnou práci a nic moc nezkazila. Jenže žádné z pocitů z prvního zavřísknutí se už nedostavily, kouzlo se někam vytratilo. A napětí taky. Co zbylo? Už jen ta maska. Tahle překombinovaná vybíjená byla pro mě koukatelná hlavně díky tomu, na co navazuje. Ale nic, co bych musel vidět znovu (přitom jednička na mě vřískala v kině a pak ještě dvakrát doma). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Herecky hodně nabité pokračování nesoucí se v duchu prvního dílu. Atmosféra je o trochu hutnější, postavy se už nechovají tak dementně. Vtipné dialogy však zůstaly a film si tentokrát dělá srandu nejen z hororů, ale z filmů obecně - důraz je kladen především na sequely. Opět ta typická 90.ková atmosféra a kotel tehdy ne ještě tolik známých, dnes již slavných hereckých hvězd. Jen ten horor prostě chybí. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přestože je tenhle díl částečně menším překvapením než téměř geniální jednička, dokáže zapůsobit zejména způsobem, jakým se mu daří dělat si zároveň legraci ze žánrových kolegů, druhých dílů jako takových, sebe samého a dokonce i z předchozího dílu. Vřískot 2 již není tak pevným hororem, přesto se dočkáme příjemných vražd a ani tentokrát nepřijdeme o tolik populární krev podávanou na všechny různé způsoby. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černý humor už znatelně přebírá vládu a Vřískot se mění ve zdařilou parodii sebe sama, ale pozor, pořád je to horor s krví a řádnými mordy!. Cravenovo dítě i v druhém pokračování drží vysoko nastavenou laťku a svého diváka nepřestává bavit, dokážete-li tedy přijmout jednoduchý předpoklad a vlastně podstatu celé série: Hlavně to neberte vážně. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Děj jak z Beverly Hills 90210 zhusta prokládaný uvřískaným kucháním. A vy s vědomím zlehčování klišé žánru hádáte kdo. Zase.. Craven s Williamsonem to zkouší na stejné vlně, ale nedostatek nápadů je připravil o schopnost bavit a na těch necelých dvou hodinách to jde ukrutně vidět. Při pitomoučkém finále jsem už jen čekal, že se zpoza kulis vypotácí zhulený Marlon Wayans.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (56)

  • Natáčelo se od 16. června do 28. srpna 1997 v Kalifornii a Georgii. (Varan)
  • Když vrah ujíždí s policistou na kapotě, tak auto odře o zaparkovaný vůz. V dalším záběru je ale auto nepoškozené. (Duoscop)
  • Během natáčení bylo použito 114 litrů umělé krve. (Ruuzha)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama