Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Taková směs X-Menů, Úžasňákových, Velkých trablů Maxe Kyblíka a to navíc směs velmi vydařená. Většina vtipných scén mě fakt dost pobavila, efekty jsou na to, že to mělo docela nízký rozpočet, velmi solidní. Ale nejlepší na tom filmu jsou určitě herci - všichni do jednoho talentovaní. Michael Angarano to určitě někam dotáhne, Kurt Russell je super jako vždycky a Kelly Preston, na to že jí je třiačtyřicet, je docela kočka. Asi nejpříjemnější rodinná komedie, kterou jsem v poslední době viděl. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Výborné spracovanie témy strednej školy, kde síce platia všetky známe filmové pravidlá, ale vizuálna a príbehová stránka to zaobalí do príjemného tvaru. Pozitívom je, že sa nerozoberá dilema na čo byť hrdinom, ale načrtne sa nová téma "sidekickov". Obsadenie je vybraté skvele a Kelly Preston to nehorázne pristane. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Will je obyčejný dospívající kluk, který řeší úplně stejné problémy, jakými jsme si prošli i my. Jenže se musí potýkat ještě s jedním a to decela velkým problémem, jeho rodiče jsou totiž nejobdivovanější superhrdinové na světě. U Willa se bohužel ještě žádné superschopnosti neobjevily. Všechno se ubírá k jasnému a předpokládanému konci. Nějaké klišé v tomhle případě taky není na závadu. Jde o pomerně zdařilou rodinnou komedii. Kurt Russell nezklamal. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl opravdu šílenou náladu, ale já se u téhle taškařice, která si s grácií vychutnává všechny možné comicsy a schopnosti všech možných hrdinů, neskutečně bavil. Kurt Russell a Kelly Preston jsou rodiče jak mají být a jejich synáček právě jde do školy pro superhrdiny, kde je za velkého syna těch největších hrdinů co svět poznal. Pár problémů dospívání a krásná ME Winstead (mimochodem Danielle Panabaker je hezčí :)) ještě ztíží mladému synáčkovi život. Vše se změní, když konečně i on dostane dlouho očekávané superschopnosti. Přesně trefená tenká čára mezi kvalitní komedií se sklony k parodii a naprosto trapnou parodií s tuctem nechutností. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Chytrá, inteligentní, střídmá a jemná parodie, kde se hlavní postavy konečně zas jednou nechovají jako pitomci, nerdové nebo lůzři od pohledu, kde sice mohlo být víc děje, ale ani tak film nenudí. Některé scény jsou dokonalé (jak se dostat ke kámošovi na střechu skrze uschlý strom), jedna vyloženě paroduje Carrie, a je vidět, že tvůrci mají svět superhrdinů v malíčku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Komentářem pana Boye o tom, že parťáci vždy nosí barvy jako hrdinové, ke kterým patří, aby s nimi ladili, je narážka tvůrců na Batmana a Robina. Batman nosí tmavé barvy (modrá a šedá) a Robin naopak barvy jasné (červená, zelená a žlutá). (HappySmile)
  • Pro Danielle Panabaker to byl první v kině uváděný film, ve kterém si zahrála. (HappySmile)
  • Herečka Linda Carter (ředitelka školy) zpočátku nosila zlaté náramky jako poctu svojí roli Wonder Woman ze stejnojmenného seriálu, ve kterém zazářila v roce 1976. Avšak Warner Bros., kteří vlastní práva k této postavě, nechtěli, aby se náramky objevily ve filmu studia Disney, takže musely být odstraněny ze šatníku postavy, kterou Lynda hrála. Nicméně na konci filmu i tak ředitelka řekne: "Však nejsem žádná zázračná žena (Wonder Woman)." (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama