Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

choze 

všechny recenze uživatele

"Musíš mít styl. Ti nejlepší mají vždycky styl." Klišoidní akční béčko o samotářském policejním drsňákovi, na kterého šéf řve pro jeho nekonvenční metody, dostane proti své vůli vyměklého parťáka a dceru mu unesou padouši, zajímavé laděním do spaghetti westernu a zároveň zapojením karate. A jedna z těch zábavnějších norrisovek, která vedla ke vzniku Walkera Texas Rangera. Akce nevybočuje z nevzrušivého průměru včetně závěrečného karate souboje Chucka s Carradinem, ale masivní brokárna, neodolatelně zaprasenej teréňák s nabušeným motorem a vlk jsou fajn. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris pořádá texaský masakr bez motorové pily, lítá při tom, jako kdyby ho honila druhá míza a první infarkt, je pevně rozhodnut kill David a rozhodně se s tím nemaže dva díly jako Uma Thurmanová a kupodivu je to blbost dost zábavná na to, aby se to dalo sledovat u mé časté činnosti u filmů - žehlení. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

„Sakra, já věděl, že jsem na něco zapomněl,“ konstatuje Chuckův mladý kolega na odhozený granát, u kterého nevytáhnul pojistku. Nic, otočí se a hodí po gangsterech další, zatímco ty na něj snad čekají. Vousatý démon Chuck Norris, který v Cestě draka bojoval proti (v reálu kamarádovi) Bruci Leeovi a svět filmu se mu zalíbil, už v 80. letech platil za hvězdu bojových umění. Bojoval coby nelítostný válečník ve vojenské uniformě nebo se šerifskou hvězdou. Tentokrát konal dobro v druhém případě, má to nicméně veškeré neduhy své doby, ve které každopádně dámy nerady nosily podprsenku. To byly časy... Svůj styl to ale má. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris je tu hroznej buran, pořád je zpocenej a když ho parta zloduchů zmlátí, tak se křísí pivem. Celkově má toto béčko oproti ostatním velkou výhodu ve výborné hudbě, která film posouvá o hodně nahoru. Sice je to moc dlouhý a David Carradine neumí z bojovejch umění zhola nic, ale koho to štve, když je to celkem zábava. Akorát mohl Chuck nějak vyřídit toho ďábelskýho liliputána, to bych předl jako kočka. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi myslel že točí bondovku, skladatel psal hudbu pro western, Chuckova holka si v jedné falešné bondovce dokonce zahrála a sám Chuck je tak drsný, že kdyby byl jen o ždibíček drsnější, tak už je svá vlastní parodie. V tomhle mi trochu připomněl Sylvestra Stalloneho v době kdy měl po čtvrtém Rockym a druhém Rambovi, a ego mu přerostlo soudnost. Sly si napsal a záhrál hlavní roli v Cobře, což sice bylo příjemně přepálené béčko, ale přece jen krok zpátky v kariéře. Chuck Norris byl béčkař vždycky, takže pro něho byl film podobné úrovně velice slušný nadstandard. Pochválím ještě Roberta Beltrana - Chakotay ze Star Trek Voyager, a svinsky odporného Davida Carradina. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Chuck Norris a David Carradine trvali na tom, že záverečnú bojovú scénu zvládnu aj bez záskoku dablérov. (m.a.t.o.)
  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)

Reklama

Reklama