Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (401)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

HAHAHAhahaha ha! Neuvěřitelné :D Během prvních pěti minut se stačil film naprosto oddělat a z hororu se stala černá komedie, vlastně parodie, vlastně pitomost. Šmarja :D A pokud se ze zbytku filmu snažili tvůrci udělat ale spoň trochu slušný horor, zase to zabili naprosto idiotským koncem a pointou. Taková škoda. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Ať se Lod duchů snaží hrát na cokoliv, atmosféru staroby a nekonečného bloudění oceánem ji nikdo nevezme. Ze všech stran prostoupávající rez, dlouhé klaustrofobické chodby. Bohužel děj na tom tolik dobře není. Asi do půlky filmu jsem se vcelku dobře bavil, vše ale pokazil konec a dementní vyvrcholení celé zápletky, které se zvrtlo v absolutní patos. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela to ujde. Úvod je poměrně šokující, prohlídka opuštěné lodi dostatečně mystická, Byrne tomu dává charisma, škoda jen těch digitálních triků, které ne vždy jsou zdařilé. Nic, co by si člověk pustil znovu, ale když to poběží v telce, proč ne? Ta závěrečná myšlenka a jakýsi cliffhanger mi přišel originální. A vlastně mi tentokrát bylo i těch duchů líto, tedy kromě těch zlých, co byli zlí i za živa. Slušná kamera, výprava a i herci docela ušli. Ale celkově to nezaujme až natolik, aby se to stalo mým oblíbeným filmem. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdu málo, dostal podstatně víc. Není to nic světového, ale nic sračkového zase taky ne. Největší průser je, že k nejlepší scéně dojde hned asi v 6-8 minutě a tato scéna slíbí mnohem víc, než je pak film schopen splnit. Ale jinak jsem se nijak nenudil. Barová zpěvačka a malá holčička byly docela dobré.... Film rozhodně nijak neurazí.... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete totálně nechutný úvod (vyjma stylově-nestylových titulků), čeká vás...zbytek nechutného filmu, který se v závěru strhne v nechutné a samoúčelné orgie a vyústí v trapnou historku o hamižnosti. Jak vypadá ona "šokující" pointa, můžete poznat podle těch uvozovek. Béčko nebéčko, úroveň je potřeba... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Ve 42. minutě vytáhne Epps (Julianna Margulies) z kapsy zlatou cihlu a následně ji položí na pult, držíc ji shora jen prsty. Bankovní cihla je hladká a (při hustotě zlata přes 19 kg/dm3) váží víc než 12 kilogramů, nemohl by ji tedy takto držet. (aquacam)
  • Ve scéně, kdy se spustí kabel a téměř všechny lidi na palubě přepůlí, mělo původně dojít ke stětí hlav všech zúčastněných. (Chatterer)
  • Ve filmu je zmínka o lodi Mary Celeste. Tato zmínka je pravdivá. Loď Mary Celeste opravdu plula bez posádky za okolností, které dosud nejsou uspokojivě vysvětleny. (Nathaniell)

Reklama

Reklama