Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ze vsech tech automobilovych filmu posledni doby (Rychle, 60kund, ...) mi tento prijde asi nejpovedenejsi s takovym retro nadechem pozehanych 70 let. Necekejte sice nic prevratneho nebo dokonce scenar a Johnny je taky jenom stinem svych regulernich kousku z Jackass, kazdopadne jsem se u dost veci pobavil jak uz delsi dobu u zadneho kinoveho Acka. Honicky, hlasky, polonaha Simpsonova, slizoun Burt - co vic si prat? ;]] "Porid si email!" ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Ujeta blaznivina, dopujici pach spalenych pneumatik. Solidni honicky a dvojice blaznu Scott Knoxville, bohuzel zastinuje tupost a slabost pribehu, jehoz slabe dejove linky zadupava do zeme Jessica Simpson, jejiz jedina role je kroutit zadkem a producirovat se v plavkach. Mozna kdyby je sundala dostal by linie pribehu daleko zajimavejsi krivky. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

743. hodnocený film: Film by nebyl zdaleka tak špatnej, ale ten dabing to podělal takovým způsobem, až hnus. Dá se vlastně docela s povděkem říct, že nám režisér nabídl ne docela tak špatnej film, jenomže se jedná o takový mix a snahu zakomponovat do filmu co nejvíce expozic, že bych se nedivil, kdyby tam byly i prvky porna. Herci by nebyli také špatní, ale co to tam povídají, to si člověk občas raději zacpává uši. Laciný trik s nádhernou Jessicou Simpson nevyšel a dá se říct, že ona byla jediným pozlátkem tohoto snímku. Vlastně zápletka je nulová a nějaký nádech dramatičnosti, tak s ním se rozlučte. 2* jsou sice možná dost kruté, nicméně mě to hodně zamrzelo. 2* ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Heh, já na to koukal, že to má být akční film a ono to je v podstatě klasická vidlácká komedie. Pravda je tu spousta honiček s policajty, ale to přece nedělá akční film ne? No tak k filmu. Přijde mi, že se při natáčení bavili (ale podle nepovedených záběrů i hulili) hlavně herci a tvůrci, ale do filmu se to nějak nepřeneslo. Ne že by dvojice hrdinů nebyla správně prdlá a některý hlášky nebyly fajn, ale veskrze je to spíše nenáročná a nenudící pohodovka, než nějaká nabušená komedie. Excelují tu spíše vedlejší herci jako Willie Nelson nebo krásná Jessica Simpson. Burt Reynolds je ovšem hrozný... jeho šarm zmizel někde v 80. letech. Výsledek je tak za dvě hvězdičky, ale za ty honičky jednu hvězdu přidám... přecejen už se dnes tak často nevidí honičky s pořádnými kaskadérskými kousky a opravdovou plechařinou bez CGI efektů. Ale film jako takový není nic, bez čeho by člověk nemohl žít. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Slušný výplach za tři hvězdičky s odřenými nárazníky, který v mých očích drží hlavně vypilované automobilové honičky a parádní dávka energických a ďábelsky coolózních záběrů na kvílející gumy. Ale scénář by asi nemohl kandidovat na cenu Sazky. "Nadčasové" fóry bych vypíchl s dobrou vůlí tak z pěti scének, Scott má na odpalování hlášek zhruba dvacetiprocentní úspěšnost (tři home-runy) a Knoxwille je sice sympaťák, ale štáb ho evidentně nechal fidlat jen na druhé housle. Nebýt totální stylovosti a rychlých aut, byl by křest filmových "Dukes" katastrofou. Takhle je s bratranci a rošťandou Daisy sranda alespoň průměrná. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama