Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to, ale tenhle film už se hodně blíží k takový tý běžný hollywoodský produkci. Na jinejch výtvorech z dílny Broken Lizard (Superpoldové nebo Beerfest) sice třeba bylo vidět, že se natáčelo v mnohem skromnějších podmínkách, ale humor byl prostě takovej mnohem černější, možná někdy až brutální, což třeba né úplně každej divák zkousne. Tady jsem tenhle pocit měl snad akorát při scénách, kde se vyskytuje Kevin Heffernan. Jinak jsou tam hezký holky, hezký auta, spousta honiček, ale ve finále je to prostě jenom obyčejnej mainstream, kterej běží v 8 večer na Nově. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Generál Lee! Už je kvůli tomuto výbornému autu si stojí tento film pustit. The Dukes of Hazzard je výbornou komediální jednohubkou, v níž kromě vtipu, Jessicy Simpson a dua Johny Knoxville - Sean William Scott dominuje již výše zmíněný Dodge Charger R/T ročník 1968. To auto je sen! „Boom-shakalaka!“ ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pohodová vidlácká blbina se Seannem Williamem Scottem v hlavní roli, na které se očividně nešetřilo. Vyžití jak na poli přihlouplého humoru a děje, tak i zběsilých automobilových honiček. Nebo spíš honiček vraků? Tak či tak, ideální film, pokud chce člověk vypnout a prostě se jen bavit bez nutnosti jakkoliv zapojovat intelekt. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I po x-té vynikající guilty pleasure, co nenudí ani minutu a s každou další scénou nepolevuje v zábavnosti. Ať už jde o sexy Jennifer Simpson (vážně jednu dobu vypadala takhle?) či démického Burta Reynoldse. Když zapomenete, že existuje nějaký prequel, budete nadále štastnými osobami (nebo tím spíše oceníte genialitu téhle pecky) PS : Uvidíme se v Pekingu (Dukové převlečení za japonce :D)...9/10 ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ze vsech tech automobilovych filmu posledni doby (Rychle, 60kund, ...) mi tento prijde asi nejpovedenejsi s takovym retro nadechem pozehanych 70 let. Necekejte sice nic prevratneho nebo dokonce scenar a Johnny je taky jenom stinem svych regulernich kousku z Jackass, kazdopadne jsem se u dost veci pobavil jak uz delsi dobu u zadneho kinoveho Acka. Honicky, hlasky, polonaha Simpsonova, slizoun Burt - co vic si prat? ;]] "Porid si email!" ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Ve filmu bylo zničeno 250 aut. (TheSlezy)
  • Sheriff Rosco (M.C. Gainey) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686. (dc125)

Reklama

Reklama