Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento panický blábol jsem schopen natočit na Nokia N8 za 5 dní s nákladem 500 dolarů ve full HD. Donutit nějakou třeťořadou ochotnici řvát a vzdychat 92 minut není až takový problém. Film jsem si opatřil kvůli Mimi Rogers ale zde jen s otevřenýma očima hraje nehraje mrtvolu. Třeba se tak strašně ožrala, nevím. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Penny má fobii z aut jelikož zažila autonehodu. Já mám fobii z Penny jelikož jsem byl nucen sledovat jak hodinu řve v autě zaklíněná mezi dvěma stromy. Přitom ze začátku to bylo bezva. Stopař byl vskutku mrazivej a scéna kdy ho ty dvě kikiny vezou je nejnapínavější z celého filmu. Musím dodat, že zabiják působí hustě jen dokud má kapucu a mlčí. To budí respekt. Po tom co se začne zvukově projevovat a sundá kapucu jsem jen zíral s otevřenou pusou. Vraždící transexuál krákající jako vrána které někdo natrhnul pr... V tu chvíli byla spáchána nejhorší vražda z celého filmu. Ano tím myslím, že transka zabil svým finálním projevem úplně celej film. Na jedno mrknutí ale fajn a celkem mě potěšila rolička masáka Berrymana, ale zároveň nechápu proč nehrál killera on. Nemuseli by ho maskovat a byl by strašidelnej i po sundání kapuci. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům, které se odehrávají na minimálním prostoru a kupříkladu Buried nebo Phone Booth jsou krásnou ukázkou toho, jak z minima vytěžit maximum. Jenže není každý Cortés respektive Schumacher. U Penny oceňuji celkem originální nápad, protože fóbii z aut zase tak často ve filmu nevídáme. Fajn byl i záporák, který by se ovšem hodil spíš do jiného typu thrilleru/hororu. Ale tím ty pozitiva končí, pokud pominu sem tam solidní atmosféru. Ta ovšem fungovala především na počátku. Vzhledem k neúměrně dlouhé době, kdy byl hrdinka zavřená v autě i se svými fóbiemi postupně vyprchala a nahradila jí nuda. A tu už nedokázali protrhnout ani náhodní kolemjdoucí a nechytil mě ani trošku akčnější závěr. Škoda promrhaného tématu. 30% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil zejména, kvůli čtverkám, které vidím od hororových Fandů.. Jakmile jsem viděl Nálepku Barrandov, věděl jsem, že to bude Hrůza, protože tam pouštějí pouze Braky !.. Atmosférické to sice je, ale bohužél nemastné neslané, nic nového pod sluncem, nic zvláštního neukázali, milionkrát ohraný Námět se spousty Chyb ! Nesedlo mi to, je to škoda.. Tyhle nízkorozpočtové, nenáročné filmy už pro mně nejsou .. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit stupidním námětem o hysterické dívce jménem Penny, která má fóbii z aut. Bude vám vadit až do konce filmu, takže si zvykněte. Naštěstí se po pár minutách objeví borec v kapuci a začne být trochu zábava. Sice vypadá jako emperor Palpatine, ale není to na škodu. Čas od času je film legračně nablblý, ale zase ne o moc víc, než většina ostatních hororů. Jen škoda těch několika vizuálních excesů a toho, že Penny není ani moc sexy, ani moc nahá ani moc inteligentní. Navíc má tu přiblblou fóbii a screaming queen z ní asi nevyroste... když o tom tak přemýšlím - ten film vlastně za moc nestojí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama