Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná naháněčka v podivné nemocnici s ještě podivnějším personálem. Herecky celkem ucházející, navíc je tu Robert Patrick a nechuťáren je tu na podobný film v celku dostatek. Možná se do toho mohlo zakomponovat nějaké to strašidlo potažmo nějaká zdařilá halucinace, protože atmosféra k tomu místy vybízela. Ale i tak jsem celkem spokojen. 55% ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkovej feelin jak hovado. A to mě baví. Samozřejmě postavy nejsou žádný chytráčci, ale díky tomu dostanou co proto. Gore na úrovni, dostatek vnitřností i údů, nějaký to rozmlácení hlavinky nebo sekáček v hlavě není problém. Samozřejmě i několik nelogičností - padající střívka a další nádobíčko hrudníkem (!) z v podstatě ležícího člověka a tak, ale vono to na zábavnosti spíš přidá. Na večerní sledovačku paráda. ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

No teda...! Něco tak povedeného jsem v rámci AFTER DARK HORRORFEST nečekal. AUTOPSY ( jak už napsal kolega Nick Tow ) je okatá pocta starým béčkům v moderním slušivém kabátku okořeněná notnou dávkou gore, které jakoby vypadlo z obalů alb raných Cannibal Corpse. S originalitou toto dílko nemá sice nic společného, ale to je mi úplně jedno. Má to spád a šmrnc, navýsost zajímavý výběr herců vše jen podtrhuje. Ještě teď, s odstupem zhruba tří hodin nemám důvod měnit názor...velmi nečekané a velmi milé překvapení. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý film z After Dark Horrorfestu III, čo som videl, bol pre mňa sklamaním. Autopsy je poloamatérskym, 5x vylúhovaným čajovým odvarom hororov, odohrávajúcich sa v prostredí nemocnice či podobného liečebného zariadenia, so zarážajúco zlým scenárom a nemastnými hereckými výkonomi... výnimkou je Robert Patrick, ten je ako zvrátený Dr. Benway celkom OK. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladých ľudí nešťastnou náhodou uprostred ničoho zrazí neznámeho muža. Auto je rozbité, nemajú signál, nevedia ako privolať pomoc. Z ničoho nič sa na mieste objaví sanitka, ktorá všetkých naloží a odvezie do neďalekej nemocnice. V tejto budove sa však prvá pomoc rozhodne neposkytuje! O tom, že je gore v tomto snímku najsvetlejším hororovým prvkom, niet pochýb. To bolo skutočne excelentné. Poteší rýchly rozbeh. Po 20 minútach je divák presne tam, kde má byť. Nudiť sa určite nebude. K negatívam, ako inteligencii postáv sa radšej neradno vyjadrovať - 60%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama