Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Zde je naservírováno vše, co můžete od nemocničního prostředí čekat. Hromada orgánů, amputace, odběry tekutin, injekce vrtačky a kolem toho všeho známá červená tekutina, kterou se opravdu nešetří. Věřte mi, že obsah zní mnohem hůř, než to doopravdy je. Když k tomu přistoupíte s touhou se bavit a nehledat v tom bůhvíco, budete určitě spokojeni + jedna vtipná scéna, která nemá chybu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Horor pro otrlé diváky. Pětice přátel (Schneiderová, Lowndesová, Kohn,Golubovich, McCall) má po probdělé noci autonehodu a je odvezena sanitkou na soukromou kliniku. Tady ovšem ordinuje šílený doktor Benway (Robert Patrick) a jeho nemocniční personál sestavený z řad bývalých trestanců. Mudr. Benway má svoje metody, jak pacienty léčit a hlavně jim moc rád odebírá orgány pro svou umírající manželku. Zkušenému hororovému divákovi je hned jasné, že jakmile spatří budovu nemocnice, musí počítat s tím, že kdo jednou vstoupí za její zdi, už se odtud živý nedostane a tentokrát si přijde na své. Dočká se řady nechutností, zvrácených operací, hektolitrů krve, úchylného doktora Roberta Patricka, zběsilého nahánění v nekonečných chodbách nemocnice, sexy herečky a také zpěvačky Jessicy Lowndes (klon Megan Fox) a přemýšlet u toho vůbec nemusí, protože tady se doporučuje vypnout mozek a hororově se naladit. Otrlý hororový diváku máš, co si chtěl. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý film z After Dark Horrorfestu III, čo som videl, bol pre mňa sklamaním. Autopsy je poloamatérskym, 5x vylúhovaným čajovým odvarom hororov, odohrávajúcich sa v prostredí nemocnice či podobného liečebného zariadenia, so zarážajúco zlým scenárom a nemastnými hereckými výkonomi... výnimkou je Robert Patrick, ten je ako zvrátený Dr. Benway celkom OK. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladých ľudí nešťastnou náhodou uprostred ničoho zrazí neznámeho muža. Auto je rozbité, nemajú signál, nevedia ako privolať pomoc. Z ničoho nič sa na mieste objaví sanitka, ktorá všetkých naloží a odvezie do neďalekej nemocnice. V tejto budove sa však prvá pomoc rozhodne neposkytuje! O tom, že je gore v tomto snímku najsvetlejším hororovým prvkom, niet pochýb. To bolo skutočne excelentné. Poteší rýchly rozbeh. Po 20 minútach je divák presne tam, kde má byť. Nudiť sa určite nebude. K negatívam, ako inteligencii postáv sa radšej neradno vyjadrovať - 60%. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

No teda...! Něco tak povedeného jsem v rámci AFTER DARK HORRORFEST nečekal. AUTOPSY ( jak už napsal kolega Nick Tow ) je okatá pocta starým béčkům v moderním slušivém kabátku okořeněná notnou dávkou gore, které jakoby vypadlo z obalů alb raných Cannibal Corpse. S originalitou toto dílko nemá sice nic společného, ale to je mi úplně jedno. Má to spád a šmrnc, navýsost zajímavý výběr herců vše jen podtrhuje. Ještě teď, s odstupem zhruba tří hodin nemám důvod měnit názor...velmi nečekané a velmi milé překvapení. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)

Reklama

Reklama