Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (802)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Cris Johnson má vrodenú veľmi výnimočnú, zvláštnu schopnosť. Dokáže predvídať svoju vlastnú budúcnosť. Vie čo sa stane, skôr ako sa to stane. No vidí len udalosti, ktoré sa ho nejak bezprostredne týkajú a iba dve minúty dopredu. Moc zaujímavý námet na sci-fi snímok. Určite si skusím zohnať literárnu predlohu od P.K.Dicka. Tento film ma však nijak zvlášť neohúril. Dalo sa z toho vyždímať omnoho viacej ako len zopár nadupaných záberov. Scenár sa mi zdal akýsi nedotiahnutý, prázdny. Nicolas Cage odviedol očakávaný profesionálny výkon, Julianne Moore ako agentka FBI nič moc. Najviac ma potešila krásna Jessica Biel, ktorá svoju úlohu zvládla skvele. *** ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Možná by to nemuselo být zase tak špatné, nebýt špatného Tamahoriho. Tenhle chlapík totiž patří skutečně k těm nejlepším výkvětům na režisérské stoličce. A koho o tom nepřesvědčilo Next, tak XXX už muselo. Neuvěřitelně špatnými vizuálními efekty počínaje, naprosto dementním závěrečným dějovým zvratem konče. Chyb je v jeho nejnovějším kousku věru nezpočet a ono zmiňované finále dává filmu pomyslnou korunu hlouposti, protože si naprosto protiřečí s celým vyzněním a charakterizací hlavního hrdiny a jeho napřirozené schopnosti. Stejně tak interesantně je podán charakter Jessicy Biel, které stačí dvě minuty v restauraci a hned je to láska na celý život. Zkrátka diváka po celý čas čekají samé kvalitní věci. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, sice Cage viděl 2 minuty dopředu, ale než si v hlavě přehrál všechny varianty jak sbalit tu holku, tak já už bych jí měl sbalenou. A to byly dvě minuty ! Představte si, kdyby viděl celou hodinu dopředu, to než by si přehrál všechny varianty jak jí sbalit, tak by ta holka umřela stářím. Tempo filmů je svižný, logice nabídli asi malej honorář a tak ve filmu nebyla a vtip sice přišel, ale jen na skok. Konec filmu si vysvětluji tak, že se ke scénaristovi dostavila laciná děvka, která okamžitě začala pracovat a on už asi ani nevěděl co píše. V každým případě je to na přes držku. Cageův účes bych neřešil, chtěl bych vidět váš bordel na hlavě :) ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THERE'S AN ITALIAN PAINTER, NAMED CARLOTTI, AND HE UH, AHEM, DEFINED BEAUTY. HE SAID IT WAS THE SUMMATION OF THE PARTS WORKING TOGETHER IN SUCH A WAY THAT NOTHING NEEDED TO BE ADDED, TAKEN AWAY OR ALTERED." -------- Skvelý námet, elegantne spracované hrátky s časom, v každom strihu dobre vyzerajúci Cage, atraktívna Jessica, to všetko nájdeš v tejto 96 minútovej hračke, kde zbaliť sexy dievča je ťažšie, ako sa môže zdať. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nicolas, Nicolas... Už roky točí prepadáky a už si ani nepamätám, kedy som s ním videl dobrý film. Toto je opäť krok vedľa. Už úvodná akcia v casíne je na hlavu, keď vidí dopredu, musel predvídať aj reakciu ochrankárov a preto mohol reagovať inak. Ale to je len jedna z mnohých blbostí, akých je v tomto filme požehnane. Nefunguje tu vôbec nič a čo ma prekvapilo najviac bolo , ako málo priestoru venovali teroristom s bombou. Veď ja ani neviem, aké mali dôvody a motiváciu. Už keď som si myslel, že je koniec, prišiel v závere ďalší nezmysel. Nečudujem sa, že Cage točí prepadáky, pretože ak čítal tento nezmyselný scenár a prikývol naň, tak si za to môže sám. Film 50%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Všechny tři vrtulníky jsou typ Eurocopter AS-350. (ČSFD)
  • Ruský preklad názvu filmu je "Veštec". (rador)
  • Motel Cliffhanger je ve skutečnosti restaurace nacházející se blízko Crestlinu v Kalifornii, v San Bernardino Mountains. (ČSFD)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama