Reklama

Reklama

Zóna smrti

  • Hongkong Sha po lang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby. Jeho nástupce Ma (Yen) je zásadový policajt zběhlý v bojových umění, který má však pověst násilníka. Znovu se ujímá případu a společně s bývalým detektivem Chanem se pustí do rozmetání Poova gangu. Dokáží ho dva policajti zatknout v jednom z nejkrvavějších soubojů všech dob? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc. Asiati umí točit lepší filmy tohohle ražení, ať už jde o krimi/thriller nebo o vyloženou akci. Tady si divák nenajde svýho koně, takže mu je vlastně jedno, jestli zemře ten nebo tamten, na tom prostě nezáleží. Takhle by to být nemělo, přestože stříkají litry krve na všechny strany, jak bývá zvykem. Ani to ale nepomáhá zvednout film z průměru. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

UUumm.. Co dostanem když zasadíme do filmu Dvě největší Martial Arts Legendy proti sobě? Poutavý,sadistický, Akční film s perfektní Choreografií! Musím řici, že místy jsem se dokonce i nudil, poněvadž v první hodině se toho moc neudálo, ale naštěstí v poslední půl hodině mi naservírovali parádní Čínské Peklo! Kung-fu smíchané ze StreetFightem nemohlo dopadnout zle! Finální scéna mezi Donniem a Sammem působila tak krvavě a bolestivě, že stojí za to, tenhle flick Vidět!! 70% ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Skvělý policajtský akční film, kde po hongkongském způsobu umírá jedna charismatická postava za druhou a bitky jsou jedna úžasnější, než druhá a všechno spěje k dokonalému závěru. Trošku mi vadil jen jinak výborný zabiják mafiánského bosse, protože s takovým obličejem by měl hrát spíš chovance z nějakého ústavu, než dokonalý stroj na zabíjení. 4,5* ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Poučení: Nikdy nekonzumujte domnělé mrtvole její chlast, navíc v její přítomnosti. Nasere se, probere se, prohodí vás oknem a vy se letíte seznámit s manželkou ,,mrtvoly,, , čímž ze sebe i z ní uděláte mrtvolu taky. Konečně něco nápaditého. Proč by se taky mělo dopadat jen na prázdná auta, jak to dělají všichni ostatní, málo nápadití vzduchoplavci. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Čínský policista odejde ze služby poté, co policie nemůže obvinit vraha jeho bratra, i když zná jeho identitu. Dá se na chlast, ale pak se objeví tajuplný mladík, který mu začne pomáhat. Z cizince se vyklube nový policejní šéf, který chce bývalého poldu zpět do služby, aby mohli zodpovědné mafiány potrestat, samozřejmě za užití asijských bojových technik. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Film neměl původně obsahovat tolik bojových scén, to se však změnilo, když byl do filmu obsazen Donnie Yen. Na jeho žádost byly tyto scénu do příběhu dodány. Jedná se hlavně o boj Donnie vs. Jacky Wu a závěrečný boj. (TomikZlesa)
  • Donnie Yen v roce 2005 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)
  • Film měl původně blíže odhalovat vztah Jackyho Wu a Sammo Hung Kam - Bo, ale Wilson Yip neměl dostatečný rozpočet. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama