Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (225)

laepus 

všechny recenze uživatele

Ten film mám prostě rád. Pro Nielsena mám prostě slabost. Ano, jeho poslední filmy jsou totální hrůza, ale v tomto filmu se o hrůzu ani náhodou nejedná. Naprosto převažují ty silné a povedené momenty nad těmi několika málo trapnějšími. Čtyři hvězdy jsou pro mě zcela zasloužené - Sestra v akci, Butch Cassidy a Sundance Kid, Pravdivé lži, Sám doma, Pulp Fiction a mnoho dalších... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá a zábavná parodie na Bondovky. Leslie Nielsen je sice už starší, ale v rámci možností je pořád švihák. Legrace je dostatek a film je naštěstí krátký, a tak nemůže nudit. "Žhavé výstřely", "Bláznivá střela" nebo "Připoutejte se prosím" jsou o dost lepší, ale i toto je dobrá a celkem zábavná komedie. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Let me tell you what being patriotic really is, you scumbag poop. This is a great country where a man can sue anyone he wants anytime he wants. It's a great country because thousands of people die every year from handguns, and yet, at this very moment, you can still walk into a convenience store anywhere and buy one of those guns. That's democracy. This is a great country because anyone who's male has the right to run for the office of the President. This is a great country because any moron can... I wasn't finished." ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Parodie je odjakživa bruslení na tenkém ledě, kdy aktéři jsou v neustálém nebezpečí, že se prolomí vstříc hlubinám trapnosti. Ovšem Leslie Nielsen, ten se vždycky uměl vznášet jako motýl.. Bez jeho přítomnosti by Spy Hard ještě kleslo o stupeň níž a je veliká škoda, že už odešel cukat koutky publika tam nahoru. Jen si představte, jak by nahradil D.Craiga a ve dvojici s Rogerem Moorem natočil novou Bondovku. Název už mám - Povolení senilnět.. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Naozaj netuším prečo tu ľudia dávajú 2 hviezdičky. Toto je asi najpeckovejšia komédia od Nielsena aká kedy bola. Videl som to ešte ako šteňa a tiež keď to pozriem aj teraz, zdá sa mi to rovnako vtipné a na niektoré pasáže sa vyslovene teším. Áno môže sa to zdať tupé, primitívne, humor na úrovni opice, ale to je všetko v poriadku, tak to má byť. Takže kľudne si sadnite do kresla, zoberte popcorn a užite si jazdu... :D ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • V originálním znění zní označení agenta Steelea (Leslie Nielsen) WD 40, podle známé značky mazacího, čistícího a ochranného oleje. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama