Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo všetko vieme o tých chlapoch?“ – „Sú to zmrdi.“ Obsahuje menšie spoilery. Vyrastal som na akčných béčkach 80. rokov, ale to, že skopírujem ich scenáre ešte neznamená, že mi z toho automaticky vyjde dobrý film. Pritom ani také KOMANDO nie je objektíve bohvieako kvalitný film. Ale na ňom vyrastali milióny chlapcov na celom svete. VOJAK túto nostalgickú výsadu nemá, je to film z roku 2006. Občas ma chytil, ex-wrestler John Cena má niečo do seba, Robert Patrick je v rámci možností kultový (wtf hláška „Ten chlap je nezastaviteľný ako Terminátor.“) a akcia je profesionálne zvládnutá (ale nijako extra mimoriadna). Avšak skoro vôbec ma to nebavilo, stále som pozeral na hodinky a keď som si myslel, že to už konečne skončí, prišlo 20-minútové finále panebože. Vyložene ma pobavili len dve scény, ktoré akoby vypadli z iného (lepšieho) filmu. V prvej scéne sa obrovský Afroameričan v slabej chvíli prizná k homosexuálnemu znásilneniu a hrá do toho hudba z VYSLOBODENIA (!). Druhá scéna je ešte vydarenejšia: z močiara vybehne 10 krokodílov a zožerie týpka („Vravel si, že tu nie sú krokodíly!“ – „To boli aligátory.“). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak po Vinovi a Rockovi tu máme ďalšieho kandidáta na prevzatie žezla po Arniem. Aj keď Cena nie je až taký cool ako spomínaní dvaja borci, podobné oldschool-action filmy milujem a tento mi ich pripomenul viac, než dosť, takže nie je o čom diskutovať! Prostredie tiež nie je až také atraktívne, je vidieť, že občas boli asi problémy aj s financiami, ale všetko zachraňovali slušné hlášky a niektoré akčné scény. Scenár je lacný a aj napriek pomerne krátkej stopáži pomerne rozvlečený, náznaky sľubného príbehu sú nevyužité, rovnako je aj nevyužitá postava (korba plná svalov) akou je John Cena. Toto je moje malé guilty pleasure, pri ďalšom Cenovom filme budem však nemilosrdný. 75%. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

"This guy is like a Terminator" ...a v tom sa v speťáku objaví uhrančivý pohľad Roberta Patricka. YES! YES! YES! A srdce všetkých old-schoolakov plesá, lebo toto je podstivý návrat do 80-tych kedy vládol Arnie a jeho zbrane, a ktorý tu tak veľmi chýbal (Crank je trochu inde). Nasratý golem s nohami do X proti bad-guyom, ktorí mu uniesli ženu (mix medzi Charlize Theron a Kierou Knightley), suprové hlášky, výbuchy, explózie, bitky, streľba, nahánačky ... proste film, ktorý sa neberie vážne a frčí logika-nelogika skrz všetky mysliteľné klišé ako po masle. A baví! P.S. Prosím uživateľov, ktorí sa na to chystajú, aby si kukli trailer a včas si uvedomili o čom tento film je (pomôcka: nieje to story, ani herecké výkony) a aby sme sa vyvarovali inťošským meditáciam o tom že to blo tupé. 80% ako lusk. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..ako: "nemam rad policajtov. a cucave cukriky.".. a potom to velky drsny cernoch vybali, ze preco tie cukriky a cele v detaile na jeho trpiacu tvar..a vobec..cele je to krasne kinky drsne "akoze" arnie a spol. z 1980' vratane drsnych poz a vyrazov a velkeho, ale fakt velkeho a pekneho noza..tety obcas prednaskaju repliky a la P, a ono obcas sa hraju na take, ze by sme sa vlasnte mohli zvrhnut a vlastne ktorymkolvek smerom..//ako celok - tiez jedna z veci, ktora moze viest k zdvihnutiu hladiny adrenalinu.. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Do tohoto akčňáku jsem šel jsem s tím, že to bude béčko jak vyšité a taky že je. Ovšem jestli se jedná o poctu akčním filmům 80. tých a 90.tých let to bych docela i polemizoval. Navíc to není úplně akční filmy, protože já v tom viděl i prvky komedie. Svalovec John Cena, který je velice nesympatický, tak mu nemůžu upřít, že se nesnaží něco zahrát. Ale co ty padouchové? S takovými padouchy jsem se skutečně ještě nesetkal. To byla sebranka! V čele stojí vynikající Robert Patrick, kterého natačení Vojáka očividně bavilo a tak to davá dost najevo. A pokud jde o akční film, tak scénář je rutinní záležitost. Je pravda, že jsem se bavil poměrně slušně, ale budu hodně dlouho přemýšlet, jestli si to ještě někdy pustím! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • John Cena, zápasník WWF, se na svou první roli připravoval důsledně. Absolvoval i trénink se zvláštními jednotkami U.S. Marine. (ČSFD)

Reklama

Reklama